ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:59
 

#Pantopolio Ενα LearJet με ιστορία προς πώληση

= ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ

Του Επίκουρου

Του Επίκουρου

Η στήλη είναι πολύ εκνευρισμένη με τον Θωμά, αφού νοιώθει προδομένη από τις επιλογές του πιο γνωστού ταβερνιάρη. Ως φαίνεται, ο Θωμάς αποχωρεί από τη δουλειά του Παντοπωλείου και η επιχείρηση πέραν της μετακόμισης θα έχει και νέους μετόχους. Ο Θωμάς, με τα κόκκινα του σοφιστικέ γιαλάκια, έχει ήδη εξασφαλίσει για το νέο εγχείρημα ένα νέο χώρο πέριξ της Πινδάρου.

Αυτό δεν γνωρίζουμε αν μπορεί να θεωρηθεί και ως σημάδι για αλλαγή στο ισοζύγιο δυνάμεων μεταξύ ΔΗΣΥ και κυβέρνησης. Ο Θωμάς πάντως δεν αποκλείεται να θεωρεί πως η εξουσία και οι πέριξ της πελατείας του, θα μετατοπιστούν γύρω από το κτήριο του ΔΗΣΥ, από το κτήριο του ΥΠΟΙΚ και του ΥΠΕΣ όπου το Παντοπωλείο βρίσκεται σήμερα. Η στήλη πάντως είναι σε δίλημμα. Θα συνεχίσει να ονομάζεται "παντοπωλείο " ή θα αλλάξει πιάτσα μαζί με τον Θωμά. Προτάσεις ευπρόσδεκτες.

Πάντως, το θέμα συζήτησης παραμένει η θρυλική J&P, όπου η μάχη των δύο οικογενειών για τον διαχωρισμό της αυτοκρατορίας φαίνεται να μπαίνει στο τελικό στάδιο. Σύμφωνα με τον Θωμά και τις πάντα έγκυρες πληροφορίες του, δεν είναι δυο όπως θα περίμενε κάποιος τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα, αλλά τρία.

Το ένα είναι η πλευρά της συζύγου του αείμνηστου Γώγου και της κόρης του Χριστίνας μαζί με τον γαμπρό, η δεύτερη πλευρά είναι η οικογένεια Ιωάννου, του γνωστού φιλότεχνου Δάκη, και η τρίτη η οποία είναι κάπου στη μέση, είναι ο γιος του κυρίου Γώγου, Ευθύβουλος και η αδερφή του Λεώνη. Η τράπουλα του διαχωρισμού ανακατεύεται εδώ και χρόνια και φαίνεται πως παίζεται πλέον η τελευταία παρτίδα.

Σ’ αυτήν την παρτίδα υπάρχει, σύμφωνα με τα τζάκια της Λευκωσίας, πολλή μπλόφα η οποία ενδεχομένως να καταλήξει σε "allin”. Πάντως μισθοί καταβλήθηκαν στους υπαλλήλους στην Κύπρο και σύμφωνα με τη γνωστή ξανθιά, μεστωμένη κυρία η οποία λειτουργεί ως πληροφοριοδότης της στήλης, τα λεφτά που υποσχέθηκε να βάλει η πλευρά Ιωάννου τα έβαλε. Αναμένεται αν θα μπουν εμβάσματα από την άλλη πλευρά στη Ζυρίχη. Πάντως το θρυλικό learjet της εταιρείας είναι προς πώληση σταθμευμένο σε αεροδρόμιο στην Ελβετία.

Μια καλή ιδέα θα ήταν να το αγόραζε ο Νίκαρος για τις ανάγκες της προεδρίας. Ετσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο αεροσκάφος λειτούργησε ως οιονεί προεδρικό αεροσκάφος της Κύπρου για πολλά χρόνια, από τον Πρόεδρο Κληρίδη και εντεύθεν. Πολλά έγιναν εκεί μέσα και και πολλά άκουσαν οι λαμαρίνες του. Αξίζει μιας θέσης στη σύγχρονη ιστορία του τόπου.

Μια άλλη ιστορία, η οποία ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες αλλά δυσκολεύεται, είναι η ιστορία της Ισραηλινής Tempo, η οποία ανέλαβε τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο τη διανομή μεγάλων brands οινοπνευματωδών ποτών. Απ’ ό,τι φαίνεται οι ισραηλινοί τα βρίσκουν ”μπαστούνια” στην κυπριακή αγορά και τα πλάνα τους για την Absolut, την Αλφα, την Heineken, το Chivas δεν προχωρούν όπως θα επιθυμούσαν. Κάποιοι κακεντρεχείς στο Παντοπωλείο, σχολίαζαν δηκτικά: "Πώς να στεριώσει το Chivas στην Κύπρο επί προεδρίας του Famous Grouse;”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50
X