ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#Pantopolio War of Clans

Του Επίκουρου

Του Επίκουρου

Ο Θωμάς είναι λίγο στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, μιας και είναι πολύ στα κάτω της η φίλη του η Αναστασία. Το ιδανικό σενάριο για τον Θωμά θα ήταν να περάσουν στο β΄ γύρο Νικόλας και Νίκος, και ο καλύτερος ας νικήσει. Και οι δυο φατρίες*, με την καλή σκοτσέζικη έννοια του όρου, είναι πελάτες καλοί και σταθεροί. Τώρα η μια φατρία θα κάνει τουλάχιστον τρεις μήνες να κατεβεί από τα highlands της Στράκκας στο μαγαζί. Εκτός αυτού είδαν και πάρτι της φατρίας των highlands οι αριστεροί του Μαλά, και έχουν και αυτοί πρόβλημα!

Όχι, ο Κατσουρίδης και η παρέα του δεν θεωρούνται στους αριστερούς του μαγαζιού. Ο Θωμάς λοιπόν ζει λίγο το δράμα του Νικόλα μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου γύρου. Ό,τι κάνει είναι λάθος. Σε σημείο που ο Παμπορίδης του είπε να γίνει λίγο... ΔΗΚΟϊκός. Να δείχνει σε όλους πως τους ψηφίζει και πως είναι διαθέσιμος να πάει μαζί τους. Σε σχετική ερώτηση ο Γιώργος του είπε φυσικά πως αυτό είναι το σωστό ΔΗΚΟ, όχι όπως το κατάντησαν να μην τοποθετείται στον β΄ γύρο.

Πάντως από την ηττημένη φατρία οι μοναδικοί που εμφανίστηκαν ήταν η Μυρτώ και ο Χρύσανθος. Το έπαιξαν πως δεν τους επηρεάζει το αποτέλεσμα και παράγγειλαν μια Μωροκανέλλα avec Λουβί, αφού κάθισαν στο ίδιο τραπέζι. Το τι έλεγαν κανείς δεν ξέρει, αν και πολλοι ρωτούν να μάθουν, αφού μόλις προσέγγιζε ο Θωμάς τον αγριοκοιτούσε η Μυρτώ και τον έδιωχνε με το ύφος της.

Σε ένα άλλο τραπέζι ο Καλοχωρίτης της Τράπεζας Κύπρου δεν είχε πρόβλημα να ακούν όλοι τα σχέδια του και της τράπεζας για το Mall of Nicosia, να μη σας πω πως ήθελε να τον ακούει όλο το μαγαζί. Το mall του ΑΘηαινίτη λοιπόν, το άλλοτε και αναφερόμενο ως ”στοιχειωμένο mall ”, έχει πλέον μετονομαστεί σε ”Mall of Nicosia” και ουσιαστικά το φτιάχνει η Τράπεζα Κύπρου για να το πουλήσει αφού λειτουργήσει με το καλό. Η έναρξη λειτουργίας υπολογίζεται στον ερχόμενο Δεκέμβριο, και λένε πως θα είναι μιάμιση φορά πιο μεγάλο από το ”Mall of Cyprus” (μετά την επέκτασή του). Τα καταστήματα τα μετρούν στα 150 περίπου, ενώ άγνωστο παρέμεινει αν θα μπει supermarket και ποιο.
Το foodhall το έχει αναλάβει ο Λύσανδρος Ιωάννου της PHC και αναμένεται ο γνωστός χαμός ποιος θα πάρει τα καλά καταστήματα, μεταξύ του Χουλιώτη (Zara) και του Μαλλούπα (Mango).

Μειώνονται φαίνεται οι εκροές από τον Συνεργατισμό μετά τον κακό χαμό, παραμονές του πρώτου γύρου. Αν ισχύει όντως αυτό, είναι και η πιο δυνατή απόδειξη πως παίχτηκε πολιτικό παιχνίδι σε βάρος της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, και καλά θα ήταν, λένε κάποιες παλιές νομικές καραβάνες, να εξεταστεί και ποινικά η υπόθεση, ίσως προκύψουν εκπλήξεις.

Όπως γράψαμε και στις προηγούμενες βδομάδες, ένα μεγάλο ”ουφ” ανακούφισης βγήκε από τα στόματα μεγάλων επιχειρηματικών οικογενειών μετά τον αποκλεισμό του Νικόλα για τον β΄ γύρο. Από το κέντρο της Λευκωσίας ήταν ”Αμήν” που έβγαλε ο αναστεναγμός του Αρχιεπισκόπου. Λέτε όντως ο Νικόλας να είναι ο άνθρωπος ενάντια στο κατεστημένο; War of clans


*Φατρίες= Μεταφρ. Clans: A Scottish clan (from Gaelic clann, "children") is a kinship group among the Scottish people. Clans give a sense of shared identity and descent to members, and in modern times have an official structure recognised by the Court of the Lord Lyon, which regulates Scottish heraldry and coats of arms.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Σχόλια αναγνωστών

Ποιος φταίει για τις κακές καιρικές συνθήκες στην οδική ασφάλεια;

«Επιτέλους ένα άρθρο που ‘έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων.’ Χωρίς αυστηρή και συνεχή αστυνόμευση ...»
Λευκωσιατης  |  09:27

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:46

H «Κ» αποκαλύπτει την πρόταση του ΟΚΥπΥ που απέρριψε η ΠΑΣΥΚΙ

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:44

Υπ. Υγείας: Παραμύθι τα περί ιδιωτικοποίησης των δημόσιων νοσοκομείων

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:43
X