ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δεν μας χε.. ρε Guardian

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Με συγχωρείτε. Επειδή έχετε 135 εκατομμύρια επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας μηνιαίως σας επιτρέπετε να συκοφαντείτε με αθέμιτο τρόπο έναν οργανισμό που όπως και ο αγαπημένος Ανθούλης δηλώνει στο ρεπορτάζ σας « είναι ο μόνος που έχει πάρει βεβαίωση ότι είναι καθαρός».

Ή μήπως θεωρείτε ότι επειδή ιδρυθήκατε το 1821, μπορείτε να γράφετε και να λέτε ότι θέλετε εκεί στην κατά τα άλλα μουντή από κάθε άποψη Αγγλία. Άσε που είστε εφημερίδα κεντροαριστερών απόψεων και μάλλον επιτίθεστε στη μεγαλειότητα που συνοδεύει το «παλάτι της Έγκωμης».

Λοιπόν αγαπημένη συνάδελφε (λέμε τώρα) Έλενα Σμίθ, μολονότι το ρεπορτάζ που συντάξατε μοιάζει πλήρης καταρτισμένο φιλοξενώντας όλες τις απόψεις, σας τονίζω με πλήρη ειλικρίνεια ότι μακράν απέχει από την πραγματικότητα. Σας παραπέμπω μάλιστα στις δηλώσεις που έγιναν μόλις πριν από λίγους μήνες από τον ίδιο τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Κωστάκη Κουτσοκούμνη, πιο γνωστός πια ως «το μηλούι» (δες φώτο).

«Είναι αδιαμφισβήτητο ότι και φέτος είχαμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι λεγόμενοι ''ειδικοί'' περί πρωταθλημάτων έχουν όλοι διαψευστεί και οι προβλέψεις και η κριτική τους για την αύξηση των ομάδων ήταν άδικη και ανυπόστατη».

Σ’ αντίθεση δηλαδή με το προκύπτει μέσα από την έρευνα σας, εμείς εδώ πέρα στο νησί συμπεριλαμβανομένου και της πλειοψηφίας των ΜΜΕ, υιοθετούμε πλήρως τα λεγόμενα του προέδρου και μας προσβάλλει τα μάλα το δημοσίευμα σας. 

Όσον αφορά έναν από τους συμμετέχοντες σας στο ρεπορτάζ, θέλω να σας αποκαλύψω ότι στο αξιολάτρευτο νησί μας έχει πλέον χαρακτηριστεί γραφικός ή κομπλεξικός όπως συνηθίζουμε να λέμε στη μικρή κοινωνία μας. Αναφέρομαι φυσικά στον πρώην διεθνή διαιτητή, Μάριο Παναγή, ο κομπλεξισμός του οποίου αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει ήδη εγκαταλείψει τη γενέτειρα του και ζει πια ανάμεσα σας εκεί στην Γηραιά Αλβιόνα.

Η μαρτυρία του εν λόγω κύριου έχει εδώ και καιρό αποδειχθεί πολλάκις  ως αναξιόπιστη, από τις διωκτικές αρχές του νησιού μας, ηγέτης των οποίων είναι ο μοναδικός καουμπόι, της Ανατολικής Μεσογείου Ιωνάς Νικολάου. Πρέπει να σας ενημερώσω ότι αγαπητός υπουργός αφού έχει πλέον επιλύσει τα θέμα αξιοπιστίας του αθλήματος έχει πλέον επικεντρωθεί στη μάχη κατά του χουλιγκανισμού.

Θέλω επίσης να σας εκφράσω την έκπληξη μου για το γεγονός ότι ο σινιόρ Φραντέζσκο Μπαράνκα, γενικός γραμματέας της Federbet που λειτουργεί ως παρατηρητήριο των στημένων αγώνων, μάλλον υπερβάλλει στην τοποθέτηση του ότι η Κύπρος είναι πανεπιστήμιο σικέ παιγνιδιών!!!

Ο κύριος Μπαράνκα χωρίς καμία απόδειξη και χωρίς ποτέ να απαγγελθούν κατηγορίες σε κανένα, αθέμιτα ισχυρίζεται ότι οι εργαζόμενοι ποδοσφαιριστές έρχονται στο νησί μας και μαθαίνουν την τέχνη των στημένων!! Μήπως ο κύριος πρέπει να υποβληθεί σε αιματολογικές εξετάσεις;

Εμείς εδώ απολαμβάνουμε εντυπωσιακά παιγνίδια, όπου ο νικητής κρίνεται ακόμη και όταν στο ημίχρονο βρίσκεται πίσω στο σκορ. Σε αντίθεση δηλαδή με το πρόσφατο Euro όπου μόνο ένας αγώνας είχε μια τέτοια εξέλιξη, στο δικό μας πρωτάθλημα που εσείς αποκαλείτε διεφθαρμένο, συμβαίνει πολλάκις.

Η ευγένεια που με χαρακτηρίζει, μου επιβάλλει να σας καλέσω στο νησί για να παρακολουθήσετε από κοντά ένα τέτοιο θέαμα. Η προσβολή όμως που ένιωσα μαζί με χιλιάδες συμπατριώτες μου με αναγκάζει να σας αποκαλέσω ερασιτέχνη, συκοφάντη, προβοκάτορα και φυσικά συνεργάτη των εχθρών του νησιού.

Δεν μας χέζετε κιόλας!!Αφήστε μας παρακαλώ στον κόσμο μας!!!  

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

Χρίστος Ζαβός: Τελευταία Ενημέρωση

X