ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η μαγική λέξη... «προϊόν»

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Τόσο καιρό κοιμόντουσαν. Ή αν θες τους έφτυναν και αυτοί θεωρούσαν ότι έβρεχε. Μέχρι που μια μέρα, αφού κατάλαβαν τα αυτονόητα αποφάσισαν από κοινού να συντάξουν μια επιστολή και να την στείλουν σ’ όλες τις αρμόδιες αρχές συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Και κάπου εδώ, μια ακόμη φορά ισχύει αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός «κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Είναι ανούσιο να σταθείς στην αργοπορία που έδειξαν, στην παθητική στάση που κράτησαν όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πλέον επιβεβλημένη η από κοινού δράση των σωματείων ή ποδοσφαιρικών εταιρειών. Δεν μπορεί τα μεγαλύτερα αθλητικά σωματεία του τόπου να παραμένουν αδρανή, σε θέματα που αφορούν ή τα πλήττουν άμεσα.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν. Πρώτη φορά σε επιστολή τους τα σωματεία – μετά λύπης παρατηρώ ότι απουσιάζουν Απόλλωνας, Ανόρθωση και ΑΕΚ – θέτουν επί τάπητος τα πραγματικά προβλήματα του χώρου.

Ναι μεν στο περιεχόμενο της επιστολής περιλαμβάνεται και το θέμα της κάρτας, αλλά πολύ πιο ουσιώδες είναι ότι λίγο πολύ παραδέχονται ότι ακόμη μεγαλύτερα και από την κάρτα είναι η αναξιοπιστία, οι ερασιτεχνικές μέθοδοι που επικρατούν στον χώρο της διαιτησίας, φυσικά οι γηπεδικές εγκαταστάσεις αλλά και οι υπηρεσίες που παρέχονται στους πελάτες/φιλάθλους.

Δεν είναι να ευλογήσουμε τα γένια μας, αλλά για τούτα ακριβώς τα προβλήματα η στήλη εδώ και χρόνια παλεύει, προσπαθώντας να τα φέρει στην επιφάνεια. Χρόνια τώρα προσπαθούμε να περάσουμε στο μυαλό των αρμοδίων την ευκαιρία που έχουν να προωθήσουν ή καλύτερα να βελτιώσουν το «προϊόν» ποδόσφαιρο που βρίσκεται υπό την κατοχή τους.

Όταν επιτέλους αντιληφθούν ότι διαχειρίζονται το πιο ελκυστικό προϊόν ψυχαγωγίας στη σύγχρονη κυπριακή κοινωνία, τότε ίσως κατανοήσουν ότι μπορούν να δελεάσουν ακόμη μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου. Και θα είναι κυρίως προς όφελός τους. Και οικονομικά και κοινωνικά… πού ξέρεις και πολιτικά, μιας και είμαστε στην Κύπρο.

«Προϊόν», λοιπόν, είναι η μαγική λέξη. Είναι το «προϊόν» που θα πρέπει να πλασαριστεί στην καλύτερη δυνατή μορφή του για να ελκύσει τους πελάτες/οπαδούς, κατ’ επέκταση τους χορηγούς απ’ όλο το φάσμα του επιχειρηματικού κόσμου για να επικρατήσουν καθολικά μέσα στην αγοράκοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

Σχόλια αναγνωστών

Ι. Κασουλίδης στην «Κ»: Hρθε η ώρα για το ταγκό της λύσης

«Το ταγκό, ναι χρειάζεται δυο. Για να είναι όμορφο όμως και να γεμίζει όλους, χορευτές και θεατές χρειάζεται ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  10:50

Μνημόνευση του Ουκρανίας Επιφάνιου από Βαρθολομαίο - Ιερώνυμο

«Aν αποφασίσουν καμιά φορά οι `ιερωμένοι` να βγάλουν αυτά τα γελεία σκαφανδρα από τα κεφάλια τους, πιθανώς ...»
ΑΚΑ  |  10:24

Προσφυγή εναντίον του Ερντογάν στο Διεθνές Δικαστήριο ζητά στέλεχος του SPD

«Για φαντάσου `μεγάλε` να φας την πίττα με τη φόλα!!!! »
ΑΚΑ  |  10:20

Απειλεί με συνέχιση των επιχειρήσεων ο Ερντογάν αν δεν αποχωρήσουν οι Κούρδοι

«Εσύ προχώρα και .... βλέπουμε! Θα έρθει εκείνη η ώρα που και οι φίλοι σου θα σε...............»
ΑΚΑ  |  10:19

Χρίστος Ζαβός: Τελευταία Ενημέρωση

X