ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:52
 

Ο Καραπατάκης και οι υπόλοιποι

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Για τους πολέμιους της «κάρτας» είναι σίγουρα persona non grata, αφού εμμένει στην ισχύ του μέτρου, παραμένοντας στην αντίπερα όχθη σε σχέση με τους ομολόγους του που πλέον παρουσιάζονται φανατικά υπέρ της κατάργησης ή τροποποίησης του μέτρου. Ανεξαρτήτως ποια προσέγγιση έχει κανείς για το θέμα, θα πρέπει ν’ αναγνωριστεί στον πρόεδρο της ΑΕΚ η συνέπεια του λόγου του και κατ’ επέκταση η σοβαρότητα της στάσης που διατηρεί.

Τούτη ακριβώς η σοβαρότητα γίνεται ακόμη πιο έντονη άμα κανείς υπολογίσει την αστειότητα που προκαλεί η στάση των υπολοίπων προέδρων. Πέραν της γενικής καθυστερημένης αντίδρασης απέναντι στο μέτρο που ισχυρίζονται πλέον ότι τους πλήττει, ξεχωριστά στάση του καθενός αποδεικνύει την αιτία που έχουμε φτάσει σ’ αυτό το σημείο.

Ξεκινώντας από τον ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρός του μόλις πριν από λίγες μέρες συμμετείχε στην πορεία των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, οι οποίοι σε αντίθεση με τον ίδιο που ζητάει τροποποίηση του μέτρου απαιτούν την ολική κατάργησή του. Μια πορεία δύο δηλαδή αιτήματα.

Η δε στάση του Απόλλωνα χρήζει ψυχιατρικής διάγνωσης, αφού πριν από λίγες εβδομάδες ζητούσε την ταυτοποίηση των οπαδών του σε αγώνα εκτός Κύπρου ενώ τώρα ζητεί την ολική κατάργηση της «κάρτας». Στην ΑΕΛ, ο Σοφοκλέους πάλαι ποτέ επαναστάτης των παραγόντων, παρακολουθεί εκ του μακρόθεν και συμβιβάζεται με μια παθητική στάση που σίγουρα δεν αντιστοιχεί στο μεγαλείο του σωματείου που εκπροσωπεί.

Στην Ομόνοια δεν μπορείς να καταλογίσεις και πολλά στον κύριο Παπασταύρου, ο οποίος απλώς επιβεβαιώνει όλους αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι εντελώς νέος και ιδέα δεν έχει από το κυπριακό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Δεν εξηγείται διαφορετικά αφού τέλη Αυγούστου φωτογραφιζόταν ως κάτοχος της «κάρτας», ενώ τώρα ανήκει στην παράταξη που είναι κατά.

Για την Ανόρθωση δε, το μπέρδεμα για το τι θέλουν και πώς το σκέφτονται παραπέμπει στην αρχαία ελληνική μυθολογία και στους χρησμούς που έδινε η Πυθία στο Μαντείο των Δελφών.

Με αυτά και με αυτά, ό,τι και να υποστηρίζει κανείς, όπως και να το σκέφτεται η συνέπεια του προέδρου της ΑΕΚ πρέπει αν μη τι άλλο να του αναγνωριστεί. Η συνέπεια... Για την ορθότητα όμως ας το συζητήσουμε μια άλλη φορά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

Σχόλια αναγνωστών

Ι. Κασουλίδης στην «Κ»: Hρθε η ώρα για το ταγκό της λύσης

«Το ταγκό, ναι χρειάζεται δυο. Για να είναι όμορφο όμως και να γεμίζει όλους, χορευτές και θεατές χρειάζεται ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  10:50

Μνημόνευση του Ουκρανίας Επιφάνιου από Βαρθολομαίο - Ιερώνυμο

«Aν αποφασίσουν καμιά φορά οι `ιερωμένοι` να βγάλουν αυτά τα γελεία σκαφανδρα από τα κεφάλια τους, πιθανώς ...»
ΑΚΑ  |  10:24

Προσφυγή εναντίον του Ερντογάν στο Διεθνές Δικαστήριο ζητά στέλεχος του SPD

«Για φαντάσου `μεγάλε` να φας την πίττα με τη φόλα!!!! »
ΑΚΑ  |  10:20

Απειλεί με συνέχιση των επιχειρήσεων ο Ερντογάν αν δεν αποχωρήσουν οι Κούρδοι

«Εσύ προχώρα και .... βλέπουμε! Θα έρθει εκείνη η ώρα που και οι φίλοι σου θα σε...............»
ΑΚΑ  |  10:19

Χρίστος Ζαβός: Τελευταία Ενημέρωση

X