ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

K Sports: Το παρασκήνιο για Μερκή και Μακρίδη

Διαβάστε την Κυριακή στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Δύο ομάδες, δύο παίκτες και ένας ποδοσφαιρικός κόσμος ανάμεσα τους. Η προηγούμενη εβδομάδα επιφύλασσε ένα τεράστιο ντιλ στο μεταγραφικό παζάρι της Κύπρου που αν γινόταν σε κάποια άλλη χώρα, θα τάραζε ολόκληρο το οικοδόμημα του πρωταθλήματος.

Το παρασκήνιο της αντίθετης διαδρομής των δύο ποδοσφαιριστών, του Γιώργου Μερκή στον ΑΠΟΕΛ και του Κωνσταντίνου Μακρίδη στον Απόλλωνα. Οι λόγοι που οι δύο παίκτες άλλαξαν στρατόπεδο και τα λεφτά που χάρισαν στις πρώην -πλέον- ομάδες τους.

Επίσης, την Κυριακή (17/01) διαβάστε:
ΑΠΟΕΛ:
Οι αγώνες, η κούραση και οι τραυματισμοί σε αριθμούς. Σχεδόν διπλάσια παιχνίδια από τις υπόλοιπες ομάδες, «βαρυφορτωμένοι» ποδοσφαιριστές και τραυματισμοί συνθέτουν την εικόνα της φετινής ομάδας.

Δ. Χριστοφή: Επάνοδος μέσω του «θεραπευτικού Χανς». Ο Τζίμης ταλαιπωρείται εδώ και ένα χρόνο με τραυματισμούς, έτσι η είδηση ότι είναι έτοιμος να επανέλθει, σκόρπισε ενθουσιασμό στην Ομόνοια.

Μάρκος Παγδατής: Επιστροφή στην αγαπημένη Μελβούρνη. Δέκα χρόνια μετά τη φανταστική πορεία προς τον τελικό, το Αυστραλιανό Οπεν του 2016 ξεκινά
με δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στο Νο10 του κόσμου, Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά.

Αυστραλιανό Όπεν: Επιστροφή στα μεγάλα κορτ με το πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιζού έβαλε κοστούμι. Ο θρυλικός Γάλλος ανέλαβε τα ηνία της «βασίλισσας», ελπίζοντας να καταρρίψει το κλισέ ότι ο μεγάλοι παίκτες δεν γίνονται συνήθως μεγάλοι προπονητές.

Ποδόσφαιρο: Εντυπωσιακές μάχες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σε Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία η κούρσα του τίτλου θυμίζει… κούρσα ιπποδρόμου.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Στέλιος Κυριακίδης, ο σημαντικότερος
Χρίστος Ζαβός: Στο πι και φι, το ίνδαλμα γίνεται προδότης
Γιώργος Λογίδης: Από τα αίσχιστα, στην πλήρη εμπιστοσύνη…

Αθλητισμός: Τελευταία Ενημέρωση

X