ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

K Sports: Προβληματική από τη ρίζα η διαιτησία

Διαβάστε την Κυριακή (31/01) στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Μέγα θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες και σημαντικό πρόβλημα τις τελευταίες εβδομάδες, αποτελεί η απόδοση των διαιτητών στα παιχνίδια της α΄ κατηγορίας. Τα σοβαρά λάθη διαδέχονται το ένα το άλλο, με όλες σχεδόν τις ομάδες να ανήκουν στην κατηγορία αυτών που αδικήθηκαν φέτος.

Ψάχνοντας περισσότερα για την επόμενη μέρα, η αλήθεια είναι πως λίγα μπορούν να βελτιωθούν στο οικοδόμημα της διαιτησίας και αυτά μόνο με εκ βάθεως αναδιάρθρωση, κάτι όμως που φαντάζει απίθανο να συμβεί.

Επιπλέον, η «Καθημερινή» υπενθυμίζει μερικά από τα σοβαρότερα λάθη που έγιναν φέτος από τους ρεφ. Αν και μέρος του παιχνιδιού τα διαιτητικά λάθη, κάποιες όμως αποφάσεις αποτελούν γκάφες ολκής και παραπέμπουν σε άγνοια κανονισμών.

Επίσης, διαβάστε την Κυριακή (31/01) στο νέο τεύχος του K Sports:
Απόλλωνας: Στη ζυγαριά η προεδρία του Κίρζη. Υπό πίεση βρίσκεται ο πρόεδρος για τον τρόπο χειρισμού των θεμάτων της ομάδας, με τον ίδιο να εμφανίζεται πιο νηφάλιος σε σύγκριση με κριτικές άλλων εποχών.

Μπάσκετ: Το νέο Basketball Champions League και ο ρόλος της Κύπρου. Από τη σεζόν 2016-17 η FIBA λανσάρει τη νέα της διοργάνωση που θα έχει στόχο να κοντράρει την Euroleague.

Διεθνή: Όλοι στη... γραμμή της τεχνολογίας. Και η UEFA υιοθέτησε την Goal Line Technology, λύνοντας ένα μεγάλο πρόβλημα των διαιτητών

Τένις: Το παγκόσμιο τένις βρίσκεται σε οριακό σημείο, με τις αποκαλύψεις περί στημένων αγώνων να απειλούν να καταστρέψουν τους σταρ του αθλήματος.

Formula1: Αλλάζουν τα κόκπιτ. Συσκευή ασφαλείας αναμένεται να τοποθετηθεί στα μονοθέσια για τα ιπτάμενα αντικείμενα.

Σπορ: H μάχη της εξουσίας. Σύμφωνα με έρευνα, οι ΗΠΑ ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στο παγκόσμιο αθλητικό κίνημα.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Πράγματα που δεν γράφονται
Χρίστος Ζαβός: Φωνάζει, κράζει… και θαυμάζεις
Γιώργος Λογίδης: Κι αν φύγει ο Σνόντι, δεν σωθήκαμε!

 

Αθλητισμός: Τελευταία Ενημέρωση