ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:40
 

Απόλλων: Κρατούν χαμηλούς τους τόνους!

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων» ενόψει του μεγάλου ντέρμπι

Newsroom 24sports

Εντατικά προετοιμάζεται ο Απόλλωνας για το μεγάλο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα της Κυριακής.

Άλλωστε, έχουν βρεθεί κι άλλες φορές σε παρόμοιες καταστάσεις και στο τέλος δεν ήρθε το πολυπόθητο αποτέλεσμα, κάτι που έφερε απογοήτευση σε όλο το οικοδόμημα της ομάδας. Συνεπώς, κρατούν χαμηλούς τόνους, αλλά είναι παράλληλα αισιόδοξοι για θετική έκβαση στο ντέρμπι, παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Η αισιοδοξία αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει σημάδια ανόδου στα τελευταία παιχνίδια και θύμισε σε κάποια διαστήματα το καλό της πρόσωπο. Οι παίκτες δείχνουν πιο φρέσκοι και φαίνεται μέσα από τις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο.

Η επιστροφή του Γιούστε έπαιξε τον ρόλο της, καθώς είναι ένας κεντρικός αμυντικός με μεγάλη ποιότητα που προωθήσει γρήγορα την μπάλα, κάτι που βοηθά στην ανάπτυξη της ομάδας.

Ταυτόχρονα, έδωσε την δυνατότητα στον Χάμπο Κυριάκου να παίζει πλέον στην φυσική του θέση, κάτι που βοήθησε στην καλύτερη λειτουργία της ομάδας, τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά.

Το πιο σημαντικό όμως γεγονός είναι η απόφαση του Σωφρόνη να επιστρέψει η ομάδα στο παιχνίδι της. Αυτό που έμαθε να παίζει και αυτό που της ταιριάζει περισσότερο θα λέγαμε…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X