ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ολυμπιακός-Οσμανλίσπορ 0-0: Στο ζερό και τρέχει

Είχαν ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν οι ερυθρόλευκοι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Ολυμπιακός απέτυχε να κερδίσει σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό ματς στο «Καραϊσκάκης», καθώς έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Οσμανλίσπορ και πρέπει να πάει στην Άγκυρα για την πρόκριση. Αποβλήθηκε ο Βιάνα στο 74’.

Έπρεπε να φτάσουμε ουσιαστικά στο 40’ για να δούμε κάποιες καλές στιγμές στο «Καραϊσκάκης», αφού ναι μεν ο Ολυμπιακός υπερείχε και ήταν η ομάδα που έψαχνε να επιτεθεί αλλά υπήρξε εντελώς ανούσιος.

Καταγράφηκαν μια κεφαλιά του Μποτία και μια προσπάθεια του Σεμπά, ενώ η Οσμανλίσπορ έβγαλε κάποιες αντεπιθέσεις που δεν οδήγησαν όμως σε ευκαιρίες. Στο 40’ το ματς πήγε να ανάψει με συνεχόμενα κόρνερ που κέρδισε ο Ολυμπιακός και τις αποκρούσεις του Καρτσεμάρσκας στα σουτ των Μποτία (μέσα από την περιοχή) και Καρντόσο (στο ύψος της). Στο 44’ ήρθε και η πρώτη καλή στιγμή των Τούρκων με τον Ντιαγιέ να κάνει το γύρισμα από κοντά και τον Μποτία να σώζει.

Οι «ερυθρόλευκοι» απειλήθηκαν με το καλημέρα στην επανάληψη με κάποια κόρνερ, αλλά άμεσα επανήλθαν στο ρυθμό με τον οποίο τελείωσαν το πρώτο μέρος και ήταν σαφώς καλύτεροι των αντιπάλων τους. Αν δεν σκόραραν, αυτό οφείλεται στον Καρτσεμάρσκας που έκανε άλλες δυο εξαιρετικές αποκρούσεις σε προσπάθειες των Σεμπά (55’) και Μάρτινς(57’).

Οι φάσεις αυτές δεν είχαν συνέχεια και το ματς στράβωσε κιόλας για τον Ολυμπιακό όταν στο 74’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Βιάνα ενώ πρώτα είχε αποχωρήσει τραυματίας ο Φορτούνης. Παρόλα αυτά οι Τούρκοι δεν έδειξαν καμιά διάθεση να επιτεθούν και τελικά έπαιξαν να πάρουν ένα 0-0 και το πήραν.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Σισοκό, Ρέτσος, Μαρτίνς(88’ Ανσαριφάρντ), Ανδρούτσος, Φορτούνης(71’ Μανθάτης), Σεμπά, Καρντόσο(75’ Ρομαό).

Οσμανλίσπορ (Μουσταφά Ακτσάι): Καρτσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς, Τσουρούσκου, Προχάτσκα, Πίντο, Κάρλος(87’ Μαχέρ), Τσαγκιράν, Μπιφουμά(94’ Γκουβέν), Εντιαγέ, Ρεγκατίν, Ντελάγρκε(81’ Ρουσέσκου).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση