ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρέμιερ Λιγκ: Έσωσε το βαθμό η Τσέλσι

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν γίνεται να υπάρξει… ηρεμία φέτος στην Premier League. Μετά τις ματσάρες της Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ και το Λίβερπουλ-Άρσεναλ, ακολούθησε η αναμέτρηση της Τσέλσι απέναντι στην Έβερτον στο «Stamford Bridge».

Εκεί, τα «ζαχαρωτά» αν και βρέθηκαν αγκαλιά με το τρίποντο, είδαν τους «μπλε» να επιστρέφουν κι να αποφεύγουν την ήττα στην εκπνοή. Με γκολ-οφσάιντ του Τέρι στις καθυστερήσεις η ομάδα του Χίντινγκ «πάγωσε» την χαρά των φιλοξενούμενων, 3-3.

Το σκορ άνοιξε… άθελά του ο Τέρι, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουρτουά στο 50’. Η Έβερτον έδειχνε να αγγίζει τη νίκη, έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Κέβιν Μιραλάς με εξαιρετικό τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει όμως την τελευταία τους λέξη.

Εκμεταλλευόμενος τη λάθος συνεννόηση του Γιαγκέλκα με τον Χάουαρντ ο Ντιέγκο Κόστα έβαλε φωτιά στο ματς, μειώνοντας στο 64’. Τσακ-μπαμ ήρθε και το νέο χτύπημα της Τσέλσι με τον Φάμπρεγκας να ευνοείται από την κόντρα και να βλέπει το σουτ του να καταλήγει στα δίχτυα. Τα λεπτά περνούσαν με τις δύο ομάδες να δείχνουν άγνοια κινδύνου.

Με την συμπλήρωση 90λεπτών, η άμυνα των γηπεδούχων πιάστηκε στον ύπνο και ο Μόρι με κοντινή προβολή έκανε το 3-2. Οι παίκτες του Χίντινγκ δεν το έβαλαν κάτω. Πίεσαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και δικαιώθηκαν, με τον αρχηγό τους να εξιλεώνεται για το αυτογκόλ και να κάνει το 3-3 με εντυπωσιακό –για στόπερ- τακουνάκι. Βέβαια, το γκολ του Τέρι δεν έπρεπε να μετρήσει αφού ήταν σε θέση οφσάιντ.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:
 

Σάββατο

Τότεναμ - Σάντερλαντ 4-1 (42' και 67' Έρικσεν, 59' Ντεμπελέ, 79' πέν. Κέιν / 40' Φαν Άανχολτ)

Μπόρνμουθ - Νόριτς 3-0 (10' Γκόσλινγκ, 54' πέν. Ντάνιελς, 75' Αφόμπε)

Τσέλσι - Έβερτον 3-3 (64' Ντιέγκο Κόστα, 66' Φάμπρεγκας, 98' Τέρι / 50' αυτ. Τέρι, 56' Μιραλάς, 90' Φούνες Μόρι)

Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας 4-0 (22' Ντελφ, 41' και 68' Αγκουέρο, 84' Νταβίντ Σίλβα)

Νιούκαστλ - Γουέστ Χαμ 2-1 (6' Αγιόθε Πέρεθ, 15' Βαϊνάλντουμ / 49' Γέλαβιτς)

Σαουθάμπτον - Γουέστ Μπρομ 3-0 (5' και 35' πέν. Γουόρντ-Πρόουζ, 72' Τάντιτς)

Άστον Βίλα - Λέστερ (19:30)

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση