ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νόριτς - Λίβερπουλ 4-5: Η μπίλια στο κόκκινο

Τι είδαν πάλι τα μάτια μας σε αυτή την Πρέμιερ Λιγκ... Η Λίβερπουλ επικράτησε 5-4 της Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ», ανατρέποντας το εις βάρος της 3-1 του πρώτου μέρους μέσα σε 21 λεπτά στην επανάληψη και παίρνοντας τη νίκη στο 95', έχοντας ισοφαριστεί στο 92!

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα είχε πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του στην ανάπαυλα, από τη στιγμή που «πέταξαν» το προβάδισμά τους και βρέθηκαν πίσω στο σκορ προτού καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Αν και τα «καναρίνια» ξεκίνησαν με... αέρα το ματς και προσπάθησαν να το ελέγξουν, ήρθε το γκολ του Φιρμίνο στο 18' από ωραία κάθετη του Μίλνερ και αριστερό σουτ του Βραζιλιάνου για το 1-0, εξέλιξη που... στιγμιαία προκάλεσε απογοήτευση. Αυτό, όμως, ήταν μονάχα της στιγμής. Κι ας έχασε ο Μίλνερ στα καπάκια ευκαιρία σε τετ-α-τετ με τον Μπρέιντι να τρέχει και να τον προλαβαίνει. Η Νόριτς ανέβασε την απόδοσή της, έβγαλε σπουδαία αντίδραση, ισοφάρισε σε φάση διαρκείας με ωραία τακουνιά του Εμποκανί στο 29' με το γκολ να προέρχεται από στημένη φάση (ω, τι έκπληξη για την άμυνα της Λίβερπουλ), ενώ στο 41' με δεξί σουτ από πλάγια θέση, ο Νέισμιθ έκανε εκπληκτικό το ντεμπούτο του, γράφοντας το 2-1!

Η Νόριτς είχε αντιληφθεί καλά ότι η αμυντική γραμμή της Λίβερπουλ ήταν σε τέτοια μέρα που θα μπορούσε να γίνει ξανά... κομμάτια και ήταν αρκετά θαρραλέα και στην επανάληψη, με τον Εμποκανί να κάνει δύσκολη τη ζωή των «κόκκινων» και να βάζει προβλήματα στο κεφάλι του Κλοπ. Ο Νέισμιθ έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε για να στείλει... μηνύματα για την αξία του και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη φανέλα βασικού, κερδίζοντας και πέναλτι στο 53' για να σκοράρει ο Χούλαχαν και να γράψει το 3-1 στο «Κάροου Ρόουντ» που σειόταν από τους πανηγυρισμούς. Τα... πολλά γέλια όμως κόπηκαν απότομα με τον Χέντερσον από το ύψος του πέναλτι στο 55' να μειώνει για τους «κόκκινους» που είχαν πλέον το μομέντου με το μέρος τους και στο 63' από ωραίο γύρισμα του Λαλάνα που είχε περάσει με αλλαγή στο ματς και είχε ελάχιστες επαφές με τη μπάλα, ο Φιρμίνο σκόραρε για το 3-3! Ο αρχηγός της Λίβερπουλ ήταν εκείνος που θα ολοκλήρωνε την τεράστια ανατροπή για την ομάδα του, με το 4-3 στο 75ο λεπτό, όταν εκμεταλλεύτηκε το τεράστιο λάθος του Ράσελ Μάρτιν που γύρισε προς τον Ρουντ και ο Μίλνερ που παραμόνευε, σκόραρε για το 4-3 που φάνταζε... τελικό σκορ! Όχι όμως... Ο Μπασόνγκ με τρομερό σουτ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι η Νόριτς θα έσωζε τον ένα βαθμό, ο Μίλνερ στο 95' με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το φινάλε... πέρα από κάθε φαντασία και διαμόρφωσε το τελικό 5-4!

 ΝΟΡΙΤΣ: Ραντ, Ίβο Πίντο, Μάρτιν, Μπασόνγκ, Μπράντι, Ντόρανς, Χάουσον, Ρέντμοντ (70' Τζάρβις), Χούλαχαν (70' Μάρτιν Όλσον), Νέισμιθ, Εμ'Μποκανί.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Κολό Τουρέ, Σακό, Αλμπέρτο Μορένο, Λούκας Λέιβα, Χέντερσον, Εμρέ Τζαν, Μίλνερ, Άιμπ (59' Λαλάνα), Ρομπέρτο Φιρμίνο.

 Πηγή: england365.gr

 

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση