ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ρολάν Γκαρός: Ο τίτλος στη Μουγκουρούθα

Η νεαρή Ισπανίδα κέρδισε τον τίτλο σε βάρος της κατόχου του τίτλου, Σερένα Γουίλιαμς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, κερδίζοντας με 2-0 σετ (5-7, 4-6) το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχο του τίτλου, Σερένα Γουίλιαμς, στον τελικό του γαλλικού Όπεν και φτάνοντας στην κατάκτηση του πρώτου Γκραντ Σλαμ τίτλου στην καριέρα της.

Η 22χρονη Ισπανίδα εκμεταλλεύτηκε το διπλό σφάλμα της Γουίλιαμς στο break point που είχε στο πέμπτο γκέιμ του πρώτου σετ, καταφέρνοντας να σπάσει για πρώτη φορά το σερβίς της αντιπάλου της. Η Αμερικανίδα πήρε πίσω το μπρέικ στο όγδοο γκέιμ, όμως η Μουγκουρούθα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με άλλο ένα μπρέικ κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ η Μουγκουρούθα πήρε τον έλεγχο από την αρχή και έφτασε πολύ κοντά στον τίτλο στο ένατο γκέιμ, όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποιο από τα τέσσερα championship points που βρήκε. Η Σερένα μείωσε σε 5-4, όμως η Ισπανίδα κατάφερε στο δικό της σέρβις γκέιμ να τελειώσει το παιχνίδι και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Η 34χρονη Γουίλιαμς έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 22ου Γκραντ Σλαμ τίτλου στην καριέρα της και κατά συνέπεια να πιάσει τη Στέφι Γκραφ στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X