ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Τσέλσι

Πρώτο τρίποντο για Άρσεναλ

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Στην κορυφή της Premier League, είτε με συγκάτοικο είτε χωρίς, θα συνεχίσει να βρίσκεται η Τσέλσι. Οι «μπλε» έκαναν το 3/3 ξεμπερδεύοντας σχετικά εύκολα και με την Μπέρνλι, καθώς επικράτησαν 3-0 στο «Stamford Bridge».

Το τρίτο σερί τρίποντο της ομάδας του Αντόνιο Κόντε εξασφαλίστηκε ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο. Πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά στο παιχνίδι (9’) ο Εντέν Αζάρ άνοιξε το σκορ, ενώ λίγο πριν οι δύο ομάδες μπουν στα αποδυτήρια (41’) ο Γουίλιαν διπλασίασε τα τέρματα των Λονδρέζων. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο φινάλε ο Μόζες (89').

Σεφτέ στις νίκες στην φετινή Premier League έκαναν οι Άρσεναλ και Λέστερ. Οι «κανονιέρηδες» ήταν σεληνιασμένοι στο πρώτο 45λεπτο στην έδρα της Γουότφορντ, σημείωσαν τρία τέρματα κι έτσι έφτασαν στο τελικό 3-1. Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Καθόρλα, στο 40’ ο Σάντσες έκανε το 2-0 και στις καθυστερήσεις ο Εζίλ (45+1’) έκλεισε με ιδανικό τρόπο το ημίχρονο για την ομάδα του Βενγκέρ. Η Γουότφορντ μείωσε στο 57’ με τον Περέιρα, όμως οι προσπάθειές της για να ξαναμπεί στο παιχνίδι έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Τσεχ.

Απ΄την πλευρά της η ομάδα του Ρανιέρι επικράτησε 2-1 στο «King Power» κόντρα στην Σουόνσι. Ο Βάρντι τελείωσε άψογα αντεπίθεση στο 32ο λεπτό κι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ανοίγοντας παράλληλα λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα. Το δεύτερο τέρμα ήρθε από τον αρχηγό, Μόργκαν (52’), ενώ οι «κύκνοι» μείωσαν με τον Φερ (80’) χωρίς όμως να καταφέρουν να κλέψουν τον βαθμό.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Έβερτον νίκησε 1-0 την Στόουκ εντός έδρας, ενώ χωρίς νικητή έληξαν τα ματς Σαουθάμπτον-Σάντερλαντ (1-1) και Κρίσταλ Πάλας-Μπόρνμουθ (1-1).


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο(27/8)

Τότεναμ-Λίβερπουλ 1-1
(72' Ρόουζ / 43' Μίλνερ)

Γουότφορντ-Άρσεναλ 1-3
(57' Περέιρα - 9' Καθόρλα πεν. 40' Σάντσες, 45+1' Εζίλ)

Κρίσταλ Πάλας-Μπόρνμουθ 1-1
(90+3' Νταν - 11' Κινγκ)

Λέστερ-Σουόνσι 2-1

(32' Βάρντι, 52' Μόργκαν - 80' Φερ)

Σαουθάμτον-Σάντερλαντ 1-1
(85' Ροντρίγκεζ - 80' Ντεφό)

Τσέλσι-Μπέρνλι 3-0
(9' Αζάρ, 41' Γουίλιαν, 89' Μόζες)

Έβερτον-Στόουκ 1-0
(51' Γκίβεν αυτ.)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X