ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 1-0: Το έκρινε ο Μκχιταριάν

Πέρασαν 2,5 μήνες, αλλά τελικά η Γιουνάιτεντ νίκησε στο «Ολντ Τράφορντ»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με γκολ του Μκχιταριάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε την Τότεναμ στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Ιστορικό το γκολ, καθώς έγινε ο πρώτος Αρμένιος που σκοράρει στο Αγγλικό πρωτάθλημα.

Επιτέλους νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να επικρατεί της Τότεναμ 1-0, με γκολ του εξαιρετικού και αναγεννημένου, Χένρικ Μικιταριάν, που όμως αναμένεται να τεθεί για καιρό στα... πιτς.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναζητούσαν τη νίκη στην έδρα τους εδώ και 2,5 μήνες, όταν είχαν επικρατήσει της Λέστερ (24/9) και τελικά το πέτυχαν σήμερα με το γκολ του Αρμένιου επιτελικού χαφ, που δείχνει ότι προσφέρει στη Γιουνάιτεντ αυτό το... κάτι που έψαχνε για να φτάνει στις νίκες.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ στο 29' έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Άντερ Ερέρα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων. Από την πλευρά της, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο ήταν απειλητική και έχασε ευκαιρίες με κορυφαία την εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν στο 70' (απέκρουσε ο Ντε Χέα), ωστόσο η κορυφαία στιγμή της αναμέτρησης -πλην του γκολ- ήταν στο 63', όταν ο Πογκμπά με απευθείας εκτέλεση φάουλ «τράνταξε» το δεξί δοκάρι της εστίας του Γιορίς.

Παρ' όλα αυτά, ακόμα και στις νίκες η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να νιώθει 100% ικανοποιημένη, αφού στο 85' ο Μικιταριάν αποχώρησε με το φορείο, δείχνοντας ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στον αριστερό του αστράγαλο από μαρκάρισμα του Ρόουζ.

MANUTD: Ντε Χέα, Βαλένσια, Τζόουνς, Ρόχο, Νταρμιάν, Κάρικ, Αντέρ Ερέρα (97' Φελαϊνί), Πογκμπά, Μχιταριάν (85' Μπεγί), Μαρσιάλ (72' Ράσφορντ), Ιμπραχίμοβιτς.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Γουανιάμα, Ντεμπελέ (67' Γουίνκς), Έρικσεν (83' Εν'Κουντού), Άλι, Σον Χέουνγκ-Μιν (57' Μουσά Σισοκό), Κέιν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση