ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εγκαταλείπει τους πάγκους ο Φαν Χάαλ

Αποχωρεί από την προπονητική ο Ολλανδός

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αποφάσισε να αποχωρήσει από την προπονητική, βάζοντας τέλος σε μια σπουδαία καριέρα στους ευρωπαϊκούς πάγκους. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει κατακτήσει στην καριέρα του ένα Champions League με τον Άγιαξ το 1995, καθώς επίσης και το κύπελλο UEFA του 1992.

Επίσης, ο Φαν Χάαλ κατέκτησε με τον «Αάιντα» και το Σούπερ Καπ του 1995. Επίσης, κάθισε στους πάγκους της Μπαρτσελόνα, Αλκμαάρ, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τους Καταλανούς κατέκτησε δυο πρωταθλήματα (1998, 1999) και ένα κύπελλο (1998), καθώς επίσης και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 1997. Με την Αλκμάαρ κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2009, ενώ με τους Βαυαρούς κατέκτησε το τρεμπλ το 2010. Τέλος, με τους «κόκκινους  διαβόλους» κατέκτησε το κύπελλο Αγγλίας το 2016.

Ο Φαν Χάαλ δήλωσε για την απόφασή του: «Πέρσι, είχα πει πως θα σταματήσω, μετά άλλαξα γνώμη και είπα πως θα κάνω απλώς ένα διάλειμμα. Τελικώς, πλέον, αποφάσισα πως δεν θα επιστρέψω ξανά στο ποδόσφαιρο και την προπονητική. Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί πολλά οικογενειακά γεγονότα, τα οποία με... αφύπνισαν και αποφάσισα να δώσω εκεί προτεραιότητα».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση