ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μπέτις-Μπαρτσελόνα 1-1: Ο Βίκτορ… τρόμαξε την Μπαρτσελόνα

Η ομάδα του Βίκτορ στρίμωξε τη Μπάρτσα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Αν της έλεγαν πριν από παιχνίδι στην έδρα της Μπέτις ότι θα έφερνε ισοπαλία, θα στενοχωριόταν.

Μετά από 93 λεπτά ωστόσο στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» η Μπαρτσελόνα μάλλον ευχαριστημένη πρέπει να νιώθει που έφυγε με τον έναν πόντο (1-1).

Αγνώριστοι σε σχέση με τα παιχνίδια του τελευταίου διαστήματος, οι «μπλαουγκράνα» γλίτωσαν μεν την ήττα, αλλά στριμώχτηκαν άσχημα στη συντριπτικά μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από την ομάδα του Βίκτορ.

Γιατί ενώ οι ίδιοι δεν απειλούσαν ιδιαίτερα (πέρα από μια καλή ευκαιρία του Νεϊμάρ στο πρώτο ημίχρονο) η Μπέτις έκανε όργια. Με φοβερό πάθος από τους παίκτες της, κυριαρχούσε στο γήπεδο. Και πέρα από καλές ευκαιρίες, είχε και δυο δοκάρια σε τρία λεπτά (με σουτ των Θεμπάγιος και Κάστρο στο 71’ και το 74’ αντίστοιχα).

Δικαίως λοιπόν πήρε το προβάδισμα στο 75’, έστω κι αν χρειάστηκε μια αστεία έξοδος του Τερ Στέγκεν σε κόρνερ, την οποία εκμεταλλεύτηκε από κοντά ο Αλεγρία.

Από ‘και πέρα βέβαια οι Καταλανοί ξύπνησαν. Έχασαν δυο τεράστιες ευκαιρίες σε ισάριθμα λεπτά και δικαιούνται να φωνάζουν ότι στην πρώτη από τις δυο περιπτώσεις που οι παίκτες της Μπέτις απομάκρυναν «στο τσακ», η μπάλα είχε περάσει εξόφθαλμα (σε προβολή του Άλμπα) τη γραμμή.

Κι αφού η Μπέτις έχασε τεράστια ευκαιρία να καθαρίσει το ματς (με τον Κάστρο να νικιέται σε τετ-α-τετ από τον Τερ Στέγκεν), ήρθε η πρώτη πραγματικά μεγαλειώδης ενέργεια του Μέσι στο σημερινό ματς για να σώσει την παρτίδα. Γιατί η δική του κάθετη πάσα ήταν «όλα τα λεφτά» στο γκολ που πέτυχε ο Σουάρες και έδωσε την ισοπαλία.

Αυτή που δεν λέει πάντως και πολλά πράγματα βαθμολογικά. Διότι η Ρεάλ έχει την ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά στους τέσσερις πόντους (και μάλιστα με παιχνίδι λιγότερο) ενώ μπορεί να απομακρυνθεί και η Σεβίλλη, σε περίπτωση που επικρατήσει εκτός έδρας της Εσπανιόλ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X