ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ρεάλ Μαδρίτης - Σοσιεδάδ 3-0: Και τώρα ποιος την πιάνει

Το κλίμα μετά το «χαστούκι» στο Κύπελλο γλύκανε για τα καλά η Ρεάλ

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Όλα ιδανικά για την Ρεάλ! Η βασίλισσα μετρίασε την πίκρα απ’ τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο, φτάνοντας άνετα στο 3-0 επί της Σοσιεδάδ και ανοίγοντας την διαφορά της από Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη στο +4.

Παρά το δυνατό ξεκίνημα των Βάσκων στο «Μπερναμπέου» η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν βρήκε τον… δρόμο της. Ο Κόβασιτς, με το πρώτο του τέρμα στην La Liga στο 38ο λεπτό, έδιωξε το άγχος και οδήγησε τους μερένχες με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κροάτης έβγαλε με κάθετη τετ-α-τετ τον Ρονάλντο κι αυτός με ωραίο σκαφτό πλασέ «καθάρισε» την δουλειά για τους γηπεδούχους. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε έπειτα από κοντινή κεφαλιά του Μοράτα στο 82ο λεπτό.

Έτσι, η Ρεάλ που έχει και παιχνίδι λιγότερο «άνοιξε» την διαφορά της από τις Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, που νωρίτερα είχαν απώλειες, στο +4.

ΡΕΑΛ: Νάβας, Βαράν, Ντανίλο, Νάτσο, Ράμος, Κόβασιτς (78’ Ισκο), Κασεμίρο, Κρόος, Λούκας Βάσκεθ (84’ Ασένσιο), Μπενζεμά (66’ Μοράτα), Ρονάλντο.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρουγί, Ροντρίγκες, Ι. Μαρτίνεθ, Νάβας, Θαλδούα, Ιγιαραμένδι, Θουρουτούθα, Χουάνμι, Χοσέ (58’ Πριέτο), Οϊαρθάμπαλ (58’ Κανάλες), Κανάλες (78’ Γκρανέρο)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση