ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα 1-2: Θρίαμβος στη Μαδρίτη

Σουάρες και Μέσι έβαλαν με γκολάρες τις βάσεις, μείωσε ο Γκριζμάν για τους «ροχιμπλάνκος»

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Έτοιμη για μια ακόμη παρουσία σε τελικό Κυπέλλου η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πέρασε με 2-1 από το «Βιθέντε Καλντερόν» στον πρώτο ημιτελικό και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς που θα γίνει σε μια εβδομάδα στο «Καμπ Νου», ενώ την Πέμπτη διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Θέλτα και Αλαβές. Οι γκολάρες των Σουάρες και Μέσι στο πρώτο μέρος έκαναν τη διαφορά, ενώ ο Γκριζμάν μείωσε για τους Μαδριλένους που πίεσαν αλλά μάταια.

Η «Μπάρτσα» έπιασε από το λαιμό τους γηπεδούχους και στο 7’ ο Λουίς Σουάρες αφού πέταξε μπροστά την μπάλα κι άφησε πίσω του δύο αμυντικούς πλάσαρε υποδειγματικά για το 0-1. Στο 33’ ο Μέσι με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι κι εν συνεχεία στα δίχτυα του Μογιά σκορπώντας τη σιγή στο «Καλντερόν». Οι «ροχιμπλάνκος» το πίστεψαν περισσότερο στο δεύτερο μέρος και στο 59’ Γοδίν και Γκριζμάν έπαιξαν βόλεϊ στην αντίπαλη περιοχή και ο Γάλλος φορ νίκησε από κοντά τον Σίλεσεν. Ο Μέσι παραλίγο να αποτελειώσει την Ατλέτικο, αλλά Μογιά και οριζόντιο δοκάρι σταμάτησαν τη φαρμακερή του εκτέλεση φάουλ στο 76’. Η ομάδα του Σιμεόνε άσκησε αφόρητη πίεση, αλλά πότε η αστοχία του Τόρες και πότε οι επεμβάσεις του Σίλεσεν κράτησαν το προβάδισμα της ομάδας του ως το τέλος.

Ατλέτικο (Σιμεόνε): Μογιά, Βρσάλικο (46’ Τόρες), Γοδίν, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ (59’ Γκαϊτάν), Καράσκο (70’ Γκαμεϊρό), Γκριζμάν.

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Σίλεσεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Ράκιτιτς (58’ Σουάρεθ), Μασεράνο, Γκόμες (72’ Ραφίνια), Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση