ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κύπελλο Αγγλίας: Αέρα στα πανιά της η Σίτι

Για πλάκα πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Για πλάκα πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» επικράτησαν πανεύκολα 2-0 της Μίντλεσμπρο και τσέκαραν το εισιτήριό τους.

Χαμηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο της Μίντλεσμπρο για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Παίζοντας σοβαρά και συγκεντρωμένα, οι «πολίτες» επικράτησαν εύκολα 2-0 της Μπόρο και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έδειξε τις… άγριες διαθέσεις της μόλις από το 3’, με τον Νταβίντ Σίλβα να ανοίγει το σκορ μέσα στο «Riverside Stadium». Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν «εκτός κλίματος» και ουσιαστικά δεν φαινόταν πως μπορούσε να… στραβώσει κάτι για τη Σίτι. Και τελικώς στο δεύτερο μέρος μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει την πλήρως παθητική Μίντλεσμπρο. Μπορεί το δοκάρι να σταμάτησε τον Στέρλινγκ, μπορεί ο Γκουζάν να είπε «όχι» στον επιθετικό μονόλογο των φιλοξενούμενων, όμως στο 67’ μπήκε… τελεία στην αναμέτρηση. Οι «πολίτες» αναπτύχθηκαν ωραία από τα αριστερά, ο Σανέ γύρισε εξαιρετικά για τον Αγουέρο κι αυτός δεν έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρόκριση. Τα εναπομείναντα 20λεπτά κύλησαν εντελώς… διαδικαστικά, με τους παίκτες του Καράνκα να μην μπορούν να κάνουν το παραμικρό για να αλλάξουν τη μοίρα τους…

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Σάββατο 11/3

Μίντλεσμπρο-Μαν. Σίτι 0-2
(3’ Σίλβα, 67’ Αγουέρο)

Άρσεναλ-Λίνκολν (19:30)

Κυριακή 12/3

Τότεναμ-Μίλγουολ (16:00)

Δευτέρα 13/3

Τσέλσι-Μαν. Γιουνάιτεντ (21:45)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X