ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιουρόπα Λιγκ: Νέο κάζο για Γιουνάιτεντ

Τα ρεζιλίκια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν τελειωμό… Ήταν η σειρά της Μίντιλαντ να πάρει το… σκαλπ των παικτών του Λουίς Φαν Χάαλ, κερδίζοντάς τους με 2-1.

Χωρίς τον Ντε Χέα, που τραυματίστηκε στην προπόνηση, η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο 37’ με τον Ντεπάι, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, αφού στο 44’ ισοφαρίστηκε από τον Σίστο.

Η αγγλική ομάδα στάθηκε άτυχη, στο δοκάρι του Λίνγκαρντ στο 53’, αλλά στο 77’ δέχθηκε δεύτερο γκολ από τον Ονουάτσου.

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Τότεναμ προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσαντλί. Οι «βιόλα» ισοφάρισαν με μακρινό σουτ του Μπερναρντέσκι στο 59’, με την μπάλα να βρίσκει σε παίκτη και να αιφνιδιάζει τον τερματοφύλακα των «σπιρουνιών».

Η Ντόρτμουντ πήρε το ντέρμπι με την Πόρτο του Ζοσέ Πεσέιρο. Στο 6’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ο Πίστσεκ και ο Ρόις στο 71’ έγραψε το 2-0.

Ο Ντένις Σουάρεθ σκόραρε για τη Βιγιαρεάλ στο τελευταίο 10λεπτο και υποχρέωσε τη Νάπολι στην πρώτη φετινή της ήττα στη διοργάνωση (1-0).

Η κάτοχος επί διετία του τροπαίου Σεβίλλη έβαλε γερές βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση με το 3-0 επί της Μόλντε. Πρωταγωνιστής ήταν ο Φερνάντο Γιορέντε με δύο γκολ, ενώ πρόσθεσε άλλο ένα ο Γκαμεϊρό.

Στο «Ζοφορυά Γκισάρ» η Σεντ Ετιέν ξεκίνησε δυνατά και σκόραρε με σουτ του Σαλ στο 6’ και κεφαλιά του Μονέ Πακέ στο 39’. Η Βασιλεία, έμπειρη στη διοργάνωση μείωσε με τον Βάλτερ Σάμουελ πριν τη λήξη του ημιχρόνου και ισοφάρισε στο 56’ με πέναλτι του Γιάνκο. Οι «στεφανουά» μίλησαν… τελευταίοι και πήραν τη νίκη στο 77’ με γκολ του Μπαεμπέκ.

Στις Βρυξέλλες ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-0 από το λάθος του Ρομπέρτο, που έδωσε την ευκαιρία στον Εμποντζί να χριστεί σκόρερ.

Φάση των «32»
1ο ματς
Φενέρμπαχτσε – Λοκομοτίβ Μόσχας 2-0 (18’, 72’ Ντε Σόουζα)
Άντερλεχτ – Ολυμπιακός 1-0 (68’ Εμποντζί)
Ντόρτμουντ – Πόρτο 2-0 (6’ Πίστσεκ, 71’ Ρόις)
Μίντιλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (44’ Σίστο, 77’ Ονουάτσου – 37’ Ντεπάι)
Φιορεντίνα – Τότεναμ 1-1 (59’ Μπερναρντέσκι – 37’ πέν. Τσαντλί)
Σεβίλλη – Μόλντε 3-0 (35’, 49’ Γιορέντε, 72’ Γκαμεϊρό)
Σεντ Ετιέν – Βασιλεία 3-2 (9’ Σαλ, 39’ Μονέ Πακέ, 77’ Μπαεμπέκ– 44’ Σάμουελ, 56’ πέν. Γιάνκο)
Βιγιαρεάλ – Νάπολι 1-0 (82’ Σουάρεθ)

Πηγή: sportit.gr

Γιουρόπα Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X