ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κλοπ: «Ωραία, ήθελα να κληρωθούμε με τη Γιουνάιτεντ»

Ευχαριστημένος από την κλήρωση της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ ο Γερμανός

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σους «16» του Γιούροπα Λιγκ και ο Γιούργκεν Κλοπ είναι χαρούμενος γι' αυτό.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι δύο σπουδαίες αγγλικές ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, τις οποίες περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο οι οπαδοί τους, αλλά και οι ποδοσφαιρόφιλοι σε όλο τον κόσμο. Πολλοί θα περίμεναν ότι ο Κλοπ θα είχε πρόβλημα να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ίσα ίσα...

«Ωραία, υπέροχα, αλήθεια. Αξίζαμε να προκριθούμε και μπορείτε να ρωτήσετε τους συνεργάτες του όταν με ρώτησαν ποια ομάδα θα θέλαμε και τους απάντησα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουμε κάτι να ξεκαθαρίσουμε, στο παιχνίδι που παίξαμε φέτος με εμένα στον πάγκο, χάσαμε αλλά αξίζαμε κάτι καλύτερο και τώρα η ζωή μας δίνει την ευκαιρία να είμαστε καλύτεροι. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Έτσι κι αλλιώς, σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Θα παίξουμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωραία» ήταν το σχόλιο του Γιούργκεν Κλοπ αμέσως μετά την κλήρωση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γιουρόπα Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση