ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 1-1: Με οδηγό τον Κουτίνιο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Λίβερπουλ πανηγυρίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, αφού μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα αλλά και το 1-1 του Ολντ Τράφορντ πέταξε εκτός την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε ένα παιχνίδι, όπου πλην ελάχιστων περιπτώσεων η Λίβερπουλ έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ.

Ο Μαρσιάλ κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι, σκόραρε και έβαλε… «φωτιά» στο ματς. Οι δύο-τρεις καλές φάσεις που ακολούθησαν δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τους γηπεδούχους και κάπου εκεί, μετά το δοκάρι του Στάριτζ, ήρθε ο Κουτίνιο.

Ο Βραζιλιάνος έκανε μια εξαιρετική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε ιδανικά τον Ντε Χέα για να ισοφαρίσει και να… «κλειδώσει» την πρόκριση για την ομάδα του Κλοπ, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Γιουνάιτεντ χρειαζόταν τρία γκολ για να προκριθεί, κάτι που φάνταζε δύσκολο ούτως ή άλλως. Ειδικότερα, δε, αν έβλεπες και την ομάδα του Φαν Χάαλ στον αγωνιστικό χώρο. Καταλάβαινες αμέσως πως επρόκειτο για ένα… Χάαλ(ι). Η Λίβερπουλ είχε τις ευκαιρίες στη συνέχεια, έβγαλε πολλές αντεπιθέσεις με τον Κουτίνιο και τον Λαλάνα να μοιάζουν ασταμάτητοι, το δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν ήρθε ποτέ.

Το Ολντ Τράφορντ άρχισε από το 80’ να αδειάζει, την στιγμή που ένας ακόμα στόχος χανόταν για την Γιουνάιτεντ και την στιγμή που η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ έδειχνε ξεκάθαρα πως… κάτι αλλάζει για τον ιστορικό αυτό σύλλογο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ρόχο (63’ Νταρμιάν), Μάτα, Μαρτιάλ, Σμόλινγκ, Κάρικ (70’ Σβαϊνστάιγκερ), Μπλιντ, Φελαϊνί, Βαρέλα (46’ Βαλένσια), Λίνγκαρντ, Ράσφορντ.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Σακό, Μίλνερ, Τσαν, Χέντερσον (71’ Άλεν), Λαλάνα, Κουτίνιο, Φιρμίνιο (85΄Μπεντέκε), Στάριτζ (67’ Οριζί), Λαλάνα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γιουρόπα Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση