ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γιουρόπα Λιγκ: Μισή πρόκριση για Σεβίλλη

Τα αποτελέσματα της βραδιάς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η γνωστή Σεβίλλη που βρίσκει τον τρόπο να κάνει τη δουλειά της στο Europa League εμφανίστηκε και στο Νέο Σαν Μαμές και με το 2-1 που επικράτησε έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Μάλιστα, πέτυχε τη νίκη της ανατρέποντας το σκορ αφού η κεφαλιά του Αντούριθ έδωσε προβάδισμα στους Βάσκους στο 48’. Όμως ο Κολοτζέτζακ στο 56’ μετά το γύρισμα του Μπανέγκα και ο Ιμπόρα από την πάσα του Γκαμειρό στο 83΄ έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Έμερι.

Ίδια δεδομένα και για τη Σαχτάρ που κέρδισε εκτός έδρας επίσης με 2-1 τη Μπράγκα εκμεταλλευόμενοι μια στημένη φάση στο τέλος του ημιχρόνου που έκανε γκολ ο Ρακίτσκι. Το σουτ δε του Φερέιρα τους έδωσε γερό προβάδισμα, προτού μειώσει απλώς με κεφαλιά ο Ετουάρτο στο 89’.

Το σκορ, 2-1, ίδιο και για τη Βιγιαρεάλ όμως διαφορετικές συνθήκες αφού το πέτυχε εντός έδρας επί της Σπάρτα Πράγας και οι Τσέχοι ελπίζουν σε ανατροπή. Τα «υποβρύχια» προηγήθηκαν νωρίς με τη γκάφα του Μπίτσικ και την κόντρα στον Μπακαμπού, όμως ο πορτιέρο της Σπάρτα κράτησε ουσιαστικά στον αγώνα την ομάδα του με τις επεμβάσεις του. Μάλιστα, κόντρα στη ροή του αγώνα ο Μπράμπετς ισοφάρισε με κεφαλιά με τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Μπακαμπού έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του αλλά δε βρήκαν ένα τρίτο γκολ και ίσως το πληρώσουν.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γιουρόπα Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση