ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιουρόπα Λιγκ: Τη Λίβερπουλ δεν μπορείς να την ξεγράψεις

Η Σεβίλλη ξέρει το μυστικό και είναι έτοιμη για ακόμα έναν τελικό

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Μπορεί η Λίβερπουλ ή η Σαχτάρ να «σπάσει» φέτος την ισπανική κυριαρχία στην Ευρώπη ή θα πάμε σε ακόμα έναν ισπανικό εμφύλιο; Αυτό θα το μάθουμε απόψε το βράδυ όπου θα σφραγίσουν τα εισιτήρια για τον τελικό της 18ης Μαΐου στη Βασιλεία.

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκονται... από κάτω στη «σειρά» με την εξαιρετική φέτος στη διοργάνωση Βιγιαρεάλ μετά το 1-0 στο Μαδριγάλ, αλλά πως μπορείς να τους ξεγράψεις όταν έχουν κάνει το απόλυτο θαύμα πριν μερικές μέρες κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Άλλωστε το βάρος για την ομάδα του Μερσεϊσάιντ έχει πέσει πλέον στην... Ευρώπη, κάτι που φάνηκε και την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, που ηττήθηκαν με 3-1 από τη Σουόνσι.

Από την άλλη ποιος μπορεί να ξεγράψει τα «κίτρινα υποβρύχια» που θέλουν να ζήσουν επιτέλους το ευρωπαϊκό όνειρο μετά από την περσινή αποτυχημένη απόπειρα.

Γνωστές οι απουσίες για τη Λίβερπουλ, με τους Σακό, Οριγκί, Χέντερσον, Ινγκς και Γκόμεζ να είναι εκτός, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τσαν.

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθούν στο «Άνφιλντ» οι Ισπανοί.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Τουρέ, Μορένο, Άλεν, Τσαν, Μίλνερ, Λαλάνα, Κουτίνιο, Στάριτζ

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Μάριο Γκασπάρ, Μουσάτσιο, Βίκτορ Ρουίθ, Κόστα, Ντος Σάντος, Μπρούνο Σοριάνο, Τριγκέρος, Ντένις Σουάρες, Σολδάδο, Μπακαμπού

Την ίδια ώρα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η «μαστόρισσα» στο θεσμό Σεβίλλη των δύο συνεχόμενων τίτλων είναι το φαβορί για την πρόκριση σε ακόμα ένα τελικό μετά το 2-2 στο πρώτο ματς στο Λβιβ.

Ωστόσο το παιχνίδι απέναντι στους μαχητικού Οκρανούς του Μιρτσέα Λουτσέσκου μόνο εύκολο δεν είναι, κάτι που τόνισε στους παίκτες του όλες αυτές της μέρες ο τεχνικός των «Ανδαλουσιάνων», Ουνάι Έμερι.

Μεγάλος χαμένος είναι ο άτυχος από το προηγούμενο ματς, Κρον Ντέλι που θα απουσιάσει για τους επόμενους έξι μήνες, ενώ εκτός για την ισπανική ομάδα θα μείνει και ο Ρέγες.

Οι Ντεντίνιο και Γκλάντκι δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Λουτσέσκου για την ουκρανική ομάδα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σεβίλλη: Νταβίντ Σόρια, Κόκε, Ραμί, Καρίσο, Εσκουντέρο, Ενζονζί, Κριχόβιακ, Βιτόλο, Μπανέγα, Κονοπλιάνκα, Γκαμεϊρό

Σαχτάρ: Πιάτοφ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Μαλίσεφ, Στεπανένκο, Μάρλος, Τάισον, Κοβαλένκο, Φερέιρα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γιουρόπα Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση