ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιουρόπα Λιγκ: Ο Ευρωπαίος ΑΠΟΕΛ δεν φοβάται ούτε Βαλβέρδε

Σημαντικές μάχες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σημαντικές μάχες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Europa League, όπου κλείνουν οι ανοικτοί λογαριασμοί και σφραγίζουν τα εισιτήρια για την φάση των «16».

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στη ρεβάνς του 3-2 του πρώτου ματς και θέλει κόντρα στους Βάσκους να αποδείξει ότι πλέον είναι κανονικός Ευρωπαίος.

Οι γαλαζοκίτρινοι παραμένουν για 17 εντός έδρας ματς αήττητοι και αυτό θέλουν να διατηρήσουν και σήμερα κόντρα στην Μπιλμπάο, παίρνοντας την πρόκριση για τις 16 καλύτερες ομάδες της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ο Τόμας Κρίστιανσεν που θα έχει γεμάτη την φαρέτρα του, ενώ ο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεση του τους Αντούριθ και Λαπόρτ.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Ζενίτ μετά την ήττα της από την Άντερλεχτ με 2-0 στο πρώτο ματς. Οι Ρώσοι δεν έχουν υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και αυτό δεν αποκλείεται να τους γυρίσει μπούμερανγκ αφού δεν έχουν ρυθμό.

Πάντως, όλα είναι ρευστά στο ματς, αφού οι Ρώσοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Χωρίς τον Σμόνλικοφ θα παρατάξει την ομάδα του ο Λουτσέσκου, αμφίβολοι οι Χανί και Κάρα για τους Βέλγους.

Στα άλλα ματς, προβάδισμα μετά το εκτός έδρας υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα έχει η Φιορεντίνα που υποδέχεται στην Φλωρεντία την Γκλάντμπαχ, ενώ η Ρόμα θα κληθεί να βγάλει την υποχρέωση μετά το υπέρ της εκτός έδρας 4-0 κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Το σημερινό πρόγραμμα των ρεβάνς στη φάση των «32»

Στις 18:00

Οσμανλίσπορ-Ολυμπιακός (0-0)

Στις 20:00

Άγιαξ - Λέγκια Βαρσοβίας (0-0)
ΑΠΟΕΛ - Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-3)
Μπεσίκτας - Χάποελ Μπερ Σεβά (3-1)
Ρόμα - Βιγιαρεάλ (4-0)
Ζενίτ - Άντερλεχτ (0-2)

Στις 22:05

Κοπεγχάγη - Λουντογκόρετς (2-1)
Φιορεντίνα - Γκλάντμπαχ (1-0)
Γκενκ - Άστρα Γκιούργκιου (2-2)
Λιόν - Άλκμααρ (4-1)
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Θέλτα Βίγκο (1-0)
Σπάρτα Πράγας - Ροστόφ (0-4)
Τότεναμ - Γάνδη (0-1)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γιουρόπα Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση