ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μπαρτσελόνα - Άρσεναλ 3-1: Πρόκριση με 2η νίκη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε με 2η νίκη στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν την Άρσεναλ με 3-1 χάριν στα γκολ που σημείωσαν οι Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρεζ. Για την Άρσεναλ ισοφάρισε προσωρινά ο Ελνένι.

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρχικά με δυο άστοχα σουτ των Ελνένι και Εζίλ. Η Μπάρτσα έφτασε κοντά στο γκολ στο 17ο λεπτό όμως ο Οσπίνα είπε όχι στο Μέσι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το Νεϊμάρ. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Η Άρσεναλ ισοφάρισε στο 51’ με ένα πανέμορφο σουτ του Ελνένι μετά από πάσα του Σάτσεθ. Οι παίκτες του Βενγκέρ βγήκαν μαζικά στην επίθεση και προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα 2ο γκολ. Αντίθετα, η Μπάρτσα πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 65ο λεπτό με μια γκολάρα από το Λουίς Σουάρεζ. Δυο λεπτά αργότερα ο Γουέλμπεκ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τερ Στέγκεν. Στο 88ο λεπτό ο Λιονέλ Μέσι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Ο Αργεντινός σκόραρε μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Μαστσεράνο, Ματιέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα (72' Σέρτζι Ρομπέρτο), Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Μπεγιερίν, Κοσιελνί, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Μονρεάλ, Ελνενί, Φλαμινί (45' Κοκελέν), Μεσούτ Εζίλ, Ιουόμπι (73' Ζιρού), Αλέξις Σάντσες, Γουέλμπεκ (73' Γουόλκοτ).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση