ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τσάμπιονς Λιγκ: Ισπανικός «εμφύλιος» με φόντο το σεντόνι

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Έφτασε η ώρα να πάει κάθε κατεργάρης στον... πάγκο του, αφού το Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει στην τελική ευθεία, με τις «8» κορυφαίες ομάδες να ρίχνονται στη «μάχη» και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στα ημιτελικά.

Αναμφίβολα από το σημερινό «μενού» ξεχωρίζει ο ισπανικός «εμφύλιος» με τους δύο πρωτοπόρους της Πριμέρα Ντιβιζιόν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ευρωπαϊκό φόντο.

Η Μπαρτσελόνα του Λουίς Ενρίκε, φιλοξενεί στη «Καμπ Νόου» την Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλει να αποδείξει ότι η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο ήταν μια κακή παρένθεση στη φετινή εξαιρετική χρονιά.

Ο Λουίς Ενρίκε θα έχει στη διάθεση του τον Ζεράρ Πικέ που επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του μετά την τιμωρία του, ενώ Ματιέ, Αντριάνο και Σάντρο δεν θα είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Από την άλλη οι «ροχιμπλάνκος» έδειξαν τα... δόντια τους με πεντάρα κόντρα στη Μπέτις στο πρωτάθλημα και πλέον θα προσπαθήσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη Βαρκελώνη, εξαντλώντας τις πιθανότητες για πρόκριση στα ημιτελικά.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γοδίν, με τις πιθανότητες να είναι πάντως με το μέρος του Ουρουγουανού που δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή των Καράσκο – Χιμένεθ που είναι αμφίβολοι.

Από την άλλη η Μπάγερν, καλείται να αποδείξει στην πράξη τον τίτλο του φαβορί, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση κόντρα στην θεωρητικά πιο αδύναμη Μπενφίκα.

Οι καλές πάντως και οι κακές κληρώσεις φαίνονται στο γήπεδο, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να τονίζει ότι ο δρόμος για τα ημιτελικά δεν είναι εύκολος, απέναντι σε μια ομάδα με συμπαγή άμυνα. Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπόατεγκ και Μπαντστούμπερ.

Η Μπενφίκα με τους Κώστα Μήτρογλου και Αντρέα Σάμαρη να βρίσκουν δίχτυα κόντρα στην Μπράγκα, θέλει να βάλει δύσκολα σε ένα από τα φαβορί. Οι Ζούλιο Σέζαρ, Λουιζάο και Λόπεζ θα είναι εκτός για τους «αετούς».

Αναλυτικά τα παχνίδια

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης (21.45 ΟΤΕ Sport 2)

Μπάγερν Μονάχου - Μπενφίκα (21.45 OTE Sport 1)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση