ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βόλφσμπουργκ-Ρεάλ 2-0: Οι Λύκοι δαγκώνουν

Ροντρίγκες και Άρνολντ χάρισαν στους Γερμανούς μια τεράστια νίκη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την πιο σπουδαία νίκη της ευρωπαϊκής ιστορίας της πήρε η Βόλφσμπουργκ, που κέρδισε με 2-0 τη Ρεάλ και πήρε προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ. Ροντρίγκες και Άρνολντ ήταν αυτοί που καθάρισαν τον αγώνα για τους «Λύκους».

Εντυπωσιακή η  Βόλφσμπουργκ, με πολύ γρήγορες αντεπιθέσεις έκανε φύλλο και φτερό τη Ρεάλ στο πρώτο μέρος και είχε σημαντικό προβάδισμα με 2-0. Αν και ξεκίνησαν πολύ καλά, με ακυρωθέν γκολ Κριστιάνο για οφσάιντ σε οριακή φάση και τετ α τετ χαμένο Μπενζεμά στο πρώτο τέταρτο, οι Μαδριλένοι δεν βρήκαν τρόπο να κόψουν τους αντιπάλους τους και υπέφεραν.

Ο Ντράξλερ υπήρξε πρωταγωνιστής αφού έκανε ό,τι ήθελε από την αριστερή πλευρά. Η πρώτη ζημιά έγινε με το πέναλτι, αυστηρό, που κέρδισαν οι «Λύκοι» και μετέτρεψε σε γκολ ο Ροντρίγκες στο 18’ ενώ στο 25’ χτύπησε και ο Άρνονλτ από πάσα του Ενρίκε. Η Ρεάλ αποσυντονίστηκε και δεν μπόρεσε να επιβληθεί, δεχόμενη δε κι άλλες αντεπιθέσεις που δεν είχαν ίδια κατάληξη. Στο 41’ έχασε και τον Μπενζεμά με πρόβλημα στο γόνατο.

Η επιθετικότητα της Βόλφσμπουργκ  ήταν λογικό να μειωθεί στο δεύτερο μέρος, με τη Ρεάλ να έχει καλές προϋποθέσεις για να απειλήσει όμως τα τελειώματα ήταν απογοητευτικά για το επίπεδο των επιθετικών της. Οι Γερμανοί σε στιγμές ήταν όλοι μαζεμένοι στο αμυντικό τους τρίτο με τον Ζιντάν να ρίχνει στο ματς και τον Ίσκο για να πιέσει. Όμως, είδαμε δυο πολύ καλές αντεπιθέσεις για τη Βόλφσμπουργκ που λίγο έλειψε να κάνουν κι άλλη ζημιά.

Τελευταία κίνηση Ζιζού να περάσει τον Χάμες στο γήπεδο αλλά και πάλι η Ρεάλ δεν μπορούσε να απειλήσει με συνέπεια την εστία του Μπενάλιο. Έτσι οι «Λύκοι» πήραν μια πολύ μεγάλη νίκη με καθαρό σκορ.

Βόλφσμπουργκ(Χέκινγκ): Μπενάλιο, Βιερίνια, Ντράξλερ(90+2’ Σάφερ), Ντάντε, Ενρίκε(79’ Τρας), Σούρλε(84’ Κρούσε), Λουίζ Γκουστάβο, Γκιλαβογκί, Νάλντο, Άρνολτ, Ροντρίγκες
Ρεάλ (Ζιντάν): Νάβας, Ντανίλο, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς(64’ Ίσκο), Κρόος(85’ Χάμες), Μπέιλ, Ρονάλτο, Μπενζεμά(41’ Χεσέ)

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση