ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλη ανατροπή στη Μαδρίτη

Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τι κι αν βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους; Η Ντόρτμουντ έβγαλε αντίδραση και με την απαιτούμενη βοήθεια της τύχης κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα (2-2), αποτέλεσμα που της επέτρεψε να τερματίσει στην πρώτη θέση του έκτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Γιουρόπα Λιγκ η Λέγκια, που νίκησε με 1-0 τη Σπόρτινγκ.

Το ματς
Το παιχνίδι κύλησε σε χαμηλό τέμπο για τα δεδομένα των δύο ομάδων στο πρώτο του διάστημα, όμως ακόμη κι έτσι με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου είχαν ήδη δημιουργήσει τις πρώτες τους καλές στιγμές με Σούρλε για τους φιλοξενούμενους και Μπενζεμά για τους γηπεδούχους. Ο Χάμες στο 18’ απείλησε ξανά προτού ο Γάλλος χριστεί σκόρερ και δώσει προβάδισμα στη «βασίλισσα» στο 28’. Ο ρυθμός ανέβησε στο δεύτερο κομμάτι του ισορροπημένου καθόλη του τη διάρκεια ημιχρόνου, το οποίο ολοκληρώθηκε στο 1-0 εξαιτίας του Νάβας που με δύο σπουδαίες επεμβάσεις σε 38’ και 39’ απέτρεψε την παραβίαση της εστίας του σε προσπάθειες των Πούλισιτς και Σούρλε αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν φουριόζες στην επανάληψη, με τη Ντόρτμουντ να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Ντεμπελέ και τον Μπενζεμά, αφού έχασε μια τεράστια ευκαιρία στο 52’, να διπλασιάζει τόσο τα προσωπικά του γκολ όσο και αυτά της ομάδας του ένα λεπτό αργότερα με κεφαλιά μετά από όμορφη σέντρα του Χάμες. Παρά το γερό προβάδισμα της αντιπάλου της, ο Ντόρτμουντ έβγαλε αντίδραση, πίεσε και ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 60’ με τον Ομπαμεγιάνγκ, όμως αντίδραση έβγαλε και η Ρεάλ που έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες από το 68’ μέχρι το 78’ με τους Ρονάλντο, Μπενζεμά (έκοψε πάνω στη γραμμή ο Ρόις), Μαρσέλο και ξανά τον Πορτογάλο, που είχε δοκάρι. Παρά το μπαράζ ευκαιριών των Μαδριλένων, ωστόσο, ο τελευταίος λόγος άνηκε στη Ντόρτμουντ, που έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 88’ με τον Ρόις και πήρε με αυτό το αποτέλεσμα την πρωτιά του ομίλου.

Συνθέσεις
Ρεάλ: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς (62’ Κρόος), Χάμες, Βάθκεθ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (85’ Μοράτα).
Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Μπάρτρα, Παπασταθόπουλος, Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Κάστρο (80’ Ρόντε), Πούλισιτς (61’ Μορ), Ντεμπελέ, Σούρλε (61’ Ρόις), Ομπαμεγιάνγκ.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Λεβερκούζεν – Μονακό 3-0
Τότεναμ - ΤΣΣΚΑ 3-1

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Ρεάλ – Ντορτμουντ 2-2
Λέγκια – Σπόρτινγκ 1-0

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπριζ – Κοπεγχάγη 0-2
Πόρτο – Λέστερ 5-0

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Λιόν – Σεβίλλη 0-0
Γιουβέντους – Ντιναμό 2-0

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση