ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ρεάλ - Νάπολι 3-1: Ανατροπή και προβάδισμα

Φουλάρει για τα προημιτελικά η Ρεάλ!

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε η Ρεάλ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Νάπολι στο «Μπερναμπέου».

Η ομάδα του Ζιντάν βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ όμως ανέβασε στροφές στη συνέχεια και έκανε την ανατροπή. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Μπενζεμά, Κρος και Κασιμίρο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ινσίνιε.

Στο πρώτο ημίχρονο παρακολούθησε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με αρκετά καλό ρυθμό. Η Ρεάλ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τη Νάπολι. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, οι Μαδριλένοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Μπενζεμά όμως ο Ρέινα απόκρουσε το σουτ του Γάλλου επιθετικού.

Η Νάπολι πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 8ο λεπτό με ένα πανέμορφο σουτ του Ινσίνιε από μακρινή απόσταση. Στο γκολ φέρει σημαντική ευθύνη και ο Νάβας. Η Ρεάλ ανέβασε στροφές μετά το γκολ της Νάπολι και πίεσε για την ισοφάριση.

Οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 18ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Μπενζεμά μετά από σέντρα του Καρβαχάλ. Η ομάδα του Ζιντάν συνέχισε να πιέζει, ψάχνοντας και δεύτερο γκολ, ένα γκολ που θα μπορούσε να πετύχει στο 27’ εάν ο Ρονάλντο ήταν λίγο πιο ψύχραιμος στο τέλειωμα του. Η Ρεάλ απείλησε ξανά στο 29’ με ένα δυνατό σουτ του Κρος το οποίο κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Μαδριλένων καταγράφηκε στο 42ο λεπτό. Ο Μπενζεμά πλάσαρε από πλεονεκτική θέση όμως η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ρέινα και έφυγε έξω. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ ήταν καταιγιστική. Οι Μαδριλένοι έλεγξαν πλήρως το παιχνίδι και επέβαλαν το δικό τους ρυθμό. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 49’ με ωραίο πλασέ του Κρος μετά από γύρισμα του Ρονάλντ. Πέντε λεπτά αργότερα η Ρεάλ πέτυχε και δεύτερο γκολ με ένα κεραυνό του Κασεμίρο έξω από την περιοχή.

Στο 68’ η Νάπολι απώλεσε μια τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Μέρτενς σούταρε από το ύψος του πέναλτι όμως δεν βρήκε στόχο. Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα η Ρεάλ δημιούργησε 2-3 ξεκάθαρες ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Το 3-1 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΡΕΑΛ – ΝΑΠΟΛΙ 3-1

Γκολ: 18’ Μπενζεμά, 49’ Κρος, 54’ Κασεμίρο - 8’ Ινσίνιε

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος (71’ Πέπε), Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Χάμες (76’ Βάσκεθ), Ρονάλντο, Μπενζεμά (82’ Μοράτα).

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζιελίνσκι (74’ Άλαν), Ντιαβαρά, Χάμσικ (83’ Μίλικ), Καγεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε.

Κίτρινες κάρτες: Ράμος, Μόντριτς – Ζιελίνσκι, Μέρτενς

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση