ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ολυμπιακός: Κρούση σε Σίλβα από Ζενίτ

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Μόνο απαρατήρητα δεν περνούν τα επιτεύγματα του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν από τους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Οι Πειραιώτες έχουν καταρρίψει το ρεκόρ συνεχόμενων νικών στο ελληνικό πρωτάθλημα, είχαν μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη στο πρώτο μισό της σεζόν με σημαντικότερη την επικράτηση στην έδρα της Άρσεναλ και παράλληλα η ομάδα μέχρι ένα σημείο πριν τα Χριστούγεννα έπαιζε επιθετικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά όμως οφείλονται στον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος ανέλαβε το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της ομάδας και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να της αλλάξει τη φιλοσοφία και μέχρι ένα σημείο έπαιξε αυτό που περίμενε και ο ίδιος.

Κάπως έτσι προέκυψε το ενδιαφέρον της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία έστειλε άνθρωπό της στο τελευταίο παιχνίδι του Champions League με τους Λονδρέζους, όπου ήταν μεταξύ άλλων και άλλοι σκάουτερ.

Σύμφωνα με τη SportDay, το προφίλ του Πορτογάλου τεχνικού ταιριάζει απόλυτα στα «θέλω» των Ρώσων, από τη στιγμή που αναμένεται να αποχωρήσει λίγο καιρό από την ομάδα ο Άντρες Βίλας Μπόας που δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Όπως γράφει η εφημερίδα, ο ρωσικός σύλλογος έχει προσεγγίσει (μεταξύ άλλων) τον 38χρονο προπονητή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση