ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παναθηναϊκός: Παίρνει Βραζιλιάνο μπαλαδόρο

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Να χτυπήσει... φλέβα χρυσού από την Βραζιλία επιχειρεί ο Παναθηναϊκός. Την ώρα που ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είναι κλεισμένος και εκκρεμούν τα τυπικά για να ντυθεί στα πράσινα, στο τριφύλλι «αγγίζουν» ακόμα μια μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα, βρίσκονται πολύ κοντά στο να κάνουν δικό τους τον 20χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Λούκας Εβανγκελίστα ως δανεικό από την Ουντινέζε.

Πρόκειται για «οκταροδεκτάρι», διεθνή με τις μικρές εθνικές της χώρας του, που φημίζεται για την πολύ καλή τεχνική κατάρτισή του και αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, καθώς οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Ως το 2014 ο παίκτης έπαιζε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σάο Πάολο (με την οποία έχει εμπειρία και σε επίπεδο Κόπα Λιμπερταδόρες), εκεί όπου ξεχώρισε για τις ικανότητές του, εξ' ου και δεν άργησε να κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη.

Η Ουντινέζε αποκάλυψε το «διαμάντι» και πριν δυο χρόνια «έσκασε» 4 εκατ. ευρώ στον βραζιλιάνικο σύλλογο, προκειμένου να τον αποκτήσει. Πέρσι, σε ηλικία 19 ετών, έγραψε 4 συμμετοχές στη Serie A, ενώ έπαιξε και στο Κύπελλο Ιταλίας -υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι- όπου βρήκε και δίχτυα στην παράταση κόντρα στην Τσεζένα! Ο κόουτς των πρασίνων διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, εισηγήθηκε για τον νεαρό «αρτίστα» και κάπως έτσι προχώρησε η υπόθεση, με τον Παναθηναϊκό να προσθέτει... λάτιν στοιχείο στο ρόστερ του.

Υπενθυμίζεται πως στο τριφύλλι (όπου έχουν ήδη αποκτηθεί και οι Μπουμάλ-Μέστο) δουλεύουν σε καθημερινή βάση την περίπτωση του Εμποκού για την γραμμή κρούσης, με το όνομά του να παίζει «δυνατά», παρά τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση