ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΠΑΣ-Παναθηναϊκός 1-2: Κέρδισε στον παίκτη παραπάνω

Εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή και γύρισε το ματς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με το ενάμιση πόδι στους οκτώ του κυπέλλου είναι ο Παναθηναϊκός που κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννενα. Με ανατροπή η νίκη και αφού πρώτα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες.

Μετά από ένα στεγνό από φάσεις πρώτο μέρος, σημαντικότερη στιγμή η ατυχία του τραυματισμού του Σάντσεθ, τα είδαμε όλα στην επανάληψη στους «Ζωσιμάδες».

Το… Ροντέο ξεκίνησε με την κεφαλιά του Τελάντερ στο δοκάρι και στη συνέχεια ήρθε στο 57’ ο Ακόστα να ξεφεύγει από τους αμυντικούς και να σκοράρει για τον ΠΑΣ. Ο Παναθηναϊκό άμεσα άρχισε να κερδίζει μέτρα και να πιέζει, με φάση κλειδί την, σωστή, αποβολή του Καρανίκα στο 67’.

Με παίκτη παραπάνω η πίεση εντάθηκε και ήρθε η ανατροπή. Πρώτα σκόραρε ο Καλτσάς όμως το γκολ του, επίσης σωστά, ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Όμως στο 75’ δεν μπορούσε κάτι να εμποδίσει τον Αμπέιντ από το να σκοράρει μετά το σουτ του Πέτρις που απέκρουσε ο Βελλίδης. Μόλις τρία λεπτά μετά, μετά από κόρνερ ο Πέτριτς με κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή.  Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΣ βγήκε κι αυτός μπροστά, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης - Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες - Λίλα, Τσουκαλάς, Γαρουφαλιάς, Ακόστα – Γιάκος (66’ Μπέριος), Μανιάς (83’ Ίλιτς)

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Κοτσόλης - Βέμερ, Σάντσεθ (11’ Κουτρουμπής λ.τ.), Τελάντερ, Πράνιτς - Εσιέν, Αμπέντ, Ζέκα - Καρέλης, Μπουμάλ (72’ Καλτσάς), Πέτριτς (79’ Μπεργκ)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X