ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συζητήσεις και τηλέφωνα από Κοντονή

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Τα γεγονότα χθες στο Περιστέρι στο περιθώριο του αγώνα του Ατρόμητου με την ΑΕΚ έχουν προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό σε όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό στη χώρα.

Ανάμεσά τους –φυσικά- είναι και ο Σταύρος Κοντονής. Παρά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε χθες μετά τα επεισόδια περί διακοπής του πρωταθλήματος, άνθρωποι του περιβάλλοντος του υφυπουργού επισημαίνουν ότι κάτι τέτοιο δεν αληθεύει.

Τουλάχιστον –αυτή την στιγμή- στου μυαλό του υφυπουργού δεν είναι η διακοπή του πρωταθλήματος καθώς θεωρεί ότι δεν πρόκειται για μια απόφαση που θα δώσει λύση στο πρόβλημα.

Άλλο είναι αυτό που θέλει ο Σταύρος Κοντονής. Και μάλιστα σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Βασίλης Βέργης έχει αρχίσει να δουλεύει πάνω σε αυτό. Μια σύσκεψη με παράγοντες από όλες τις ομάδες στην οποία θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Βέργη ο υφυπουργός έχει αρχίσει να κάνει τηλεφωνήματα με παράγοντες ομάδων και να συζητά μαζί τους προετοιμάζοντας το έδαφος για μια τέτοια σύσκεψη.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν ενδείξεις για τις απαντήσεις που έχει λάβει ο υφυπουργός από τους ανθρώπους των ομάδων που έχει επικοινωνήσει μαζί τους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X