ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δικαιώνει απόλυτα τον Καλογερόπουλο ο παρατηρητής

Στα αποδυτήρια των διαιτητών βρέθηκε μετά τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός ο παρατηρητής Δημήτρης Κύρκος, προκειμένου να καταγγείλει τη συμπεριφορά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σύμφωνα με το «Goal», ο πρώην ρέφερι από την Ήπειρο αναφέρθηκε στις κρίσιμες φάσεις του παιχνιδιού, δικαιώνοντας τον διαιτητή Χαράλαμπο Καλογερόπουλο για τις αποφάσεις του.

Για τη φάση του πέναλτι που ζήτησε ο Ζουκουλίνι σε μαρκάρισμα του Μαζουακού, σημείωσε ότι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ «εκβίασε» την εσχάτη των ποινών, ουσιαστικά δεν ζήτησε πέναλτι και σηκώθηκε αμέσως χωρίς να διαμαρτυρηθεί για να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Σχετικά με τις δύο αποβολές, για εκείνη του Μποτία ότι υπήρχε επαφή τόσο με το χέρι όσο και χαμηλά με το πόδι από τον αμυντικό των Πειραιωτών στον Αραβίδη, παράβαση για την οποία συμφώνησαν οι Καλογερόπουλος και Γρεβένης (β' βοηθός) κι από τη στιγμή που ο επιθετικός της ΑΕΚ έβγαινε τετ-α-τετ, βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, άρα ήταν κόκκινη κάρτα.

Για τη δεύτερη αποβολή, όταν κέρδισε και το πέναλτι η «Ένωση», ειπώθηκε ότι υπάρχει παράβαση, αφού ο παίκτης του Ολυμπιακού πάει να κάνει… μπλοκ και με τα δύο χέρια και ότι όταν η μπάλα πηγαίνει προς το τέρμα είναι ορισμός της κίτρινης κάρτας. Δεν είναι κίτρινη, μόνο όταν γίνεται σέντρα από τα πλάγια και βρίσκει σε χέρι αμυνόμενου.

Όσο για την εκτέλεση πέναλτι του Μπουονανότε, θεωρεί ότι ο σκόρερ Βάργκας είναι ακριβώς στο όριο κι ότι φεύγει την ώρα που σουτάρει ο Αργεντινός.

Πηγή: sportit.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X