ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΠΑΟΚ: Δεν είναι καλά...

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ηρακλή μέσα στην Τούμπα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Άλλη μία δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για τον ΠΑΟΚ, ύστερα από το χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε (1-0) στο τοπικό ντέρμπι από τον «Γηραιό», κάτι που προκάλεσε την έκρηξη των οπαδών του.

Η αρχή έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά το γκολ που πέτυχε ο Λεοζίνιο στο 73’, όταν κάποιοι οπαδοί έβαλαν στο «στόχαστρο» τον Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο και αποδοκίμασαν, καθώς θεωρούν και εκείνον υπεύθυνο για την εικόνα που βγάζει το τελευταίο διάστημα η ομάδα.

Η κατάσταση ήταν δύσκολη και για τον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος απέφυγε να πάει στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς, και έστειλε τον βοηθό του, Ιβάν Λέκο, ο οποίος δήλωσε πως «θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να αντιστραφεί η κατάσταση. Δεν είναι νεκρή ομάδα. Σε κάποια ματς είχαμε και καλά διαστήματα. Χάνουνε πολλές ευκαιρίες και μας λείπει το γκολ που θα μας δώσει το αποτέλεσμα».

Αυτή η κίνηση προκάλεσε έντονη φημολογία πως ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να απομακρυνθούν άμεσα ο Φρανκ Άρνεσεν και ο Κροάτης τεχνικός, είδηση που άμεσα διαψεύστηκε και έγινε γνωστό πως οι δύο άνδρες (ιδιοκτήτης και προπονητής) συναντήθηκαν αμέσως μετά το ματς, με τον ομογενή επιχειρηματία να δίνει άλλη μία ευκαιρία στον 39χρονο τεχνικό.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές χρειάστηκε να μείνουν μέχρι τις 00:30 στην Τούμπα, καθώς οι οπαδοί που ήταν έξω δεν επέτρεπαν την έξοδό τους από το γήπεδο και χρειάστηκε να βγει ο Στέλιος Μαλεζάς για να μιλήσει μαζί τους, ώστε να λυθεί η… πολιορκία.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η συζήτηση σε έντονο ύφος του Ιβάν Σαββίδη με τους οπαδούς, οι οποίοι του είπαν «τέσσερα χρόνια, ακόμη δεν έμαθες», με την απάντηση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου να είναι άμεση και να υπογραμμίζει πως «αν είμαι εγώ το πρόβλημα, φεύγω»!

Αμέσως μετά, ο Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε έκταση σύσκεψη κορυφής στην Τούμπα, προκειμένου να βρεθούν τα αίτια της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα και να ληφθούν αποφάσεις άμεσα.

Μία από τις πιο «δυνατές» στιγμές ήταν ο τραυματισμός και η αντίδραση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, όταν ήταν στον πάγκο και ξέσπασε σε λυγμούς.

Πλέον ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, και το κλίμα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι εξαιρετικά βαρύ για όλους, ιδιαίτερα για τον Τούντορ και τον Άρνεσεν που είναι πρώτοι προς αποχώρηση, σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος την ερχόμενη Κυριακή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X