ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ένας ΠΑΟΚ... καταιγίδα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Πιο θετικό ντεμπούτο στον πάγκο του ΠΑΟΚ, δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ο Βλάνταν Ίβιτς, καθώς με μια εμφάνιση που δεν είχε καμία σχέση με την παρουσία του τελευταίου 1,5 μήνα, ο «Δικέφαλος» πέρασε άνετα από το Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού με 3-0.

Η επικράτηση του ΠΑΟΚ κρίθηκε εν πολλοίς στο α’ ημίχρονο, εκεί που οι «φουριόζοι» φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ με «δράστη» τον Αθανασιάδη και μάλιστα έχασαν κλασικές ευκαιρίες να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το υπέρ τους σκορ. Εκμεταλλευόμενοι την πολύ καλή παρουσία της μεσοεπιθετικής τους γραμμής και την αδυναμία του Παναιτωλικού να αμυνθεί, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους και εξασφάλισαν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα για το 2016.

Στο β’ ημίχρονο, οι συνθήκες του αγώνα άλλαξαν, καθώς ο αγωνιστικός χώρος λόγω της έντονης βροχόπτωσης δεν επέτρεψε στον «Δικέφαλο» να συνεχίσει ανάλογο ποδόσφαιρο αξιώσεων, αλλά ούτε στον Παναιτωλικό να ψάξει με ορθολογικό τρόπο κάποιο γκολ που θα τον έβαζε ξανά στην διεκδίκηση του αγώνα. Τελικά, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δείχνοντας ψυχή και αποθέματα δυνάμεων, έλεγξαν απόλυτα το ματς και αφού γλίτωσαν τη μείωση του σκορ από τον Μουνιός που σημάδεψε το δοκάρι (68’), στο επόμενο λεπτό ο Κοροβέσης με κεφαλιά «υπέγραψε» τη νίκη των φιλοξενούμενων με το ευρύ 3-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα από τις 30 Νοεμβρίου, όταν επικράτησε της Καλλονής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης - Κέβιν, Κούσας, Μάκος, Κέβιν (75’ λ. τρ. Βασιλείου) – Πάουλο, Φερέιρα (46’ Χαντάκιας) – Ουάρντα (80’ Ρουμπουλάκου), Κλέσιο, Μουνιός – Μαρκόβσκι

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Βελλίδης - Κίτσιου, Βίτορ (85’ Μαλεζάς), Τζαβέλλας, Λέοβατς - Τζιόλης, Κάτσε, Χαρίσης – Πέλκας (59’ Κοροβέσης), Μυστακίδης (90’ Δημητριάδης), Αθανασιάδης

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X