ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παναθηναϊκός: Θέλει να δέσει τον Μολέντο

Το «τριφύλλι» θέλει να προσφέρει στον Βραζιλιάνο συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Οι εμφανίσεις του Ροντρίγκο Μολέντο από την περασμένη περίοδο έχουν ήδη αρχίσει να προσελκύουν βλέμματα από το εξωτερικό. Πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να ανταμείψει τον Βραζιλιάνο αμυντικό με ένα μεγαλύτερο, σε διάρκεια και απολαβές, συμβόλαιο «θωρακίζοντας» ταυτόχρονα τα δικά του συμφέροντα απέναντι στους μνηστήρες.

Ο 28χρονος άσος δεσμεύεται μέχρι το 2018 και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 360.000 ευρώ. Οι «πράσινοι» θέλουν να προχωρήσουν σε αναπροσαρμογή κι επέκταση βάζοντας και μια πιο ισχυρή ρήτρα. Πάντως ζήτημα άμεσης πώλησης του Μολέντο δεν τίθεται, εκτός κι αν έρθει κάποια πολύ μεγάλη πρόταση. Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως ο Μολέντο μπορεί να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του αν η ομάδα προχωρήσει στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν άλλα τέσσερα «μέτωπα» για τις ανανεώσεις συμβολαίων. Κάρλος Ζέκα και Γιώργος Κουτρουμπής δεσμεύονται μέχρι το 2017 και οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο, με το θέμα να κλείνει οριστικά ίσως και μέσα στον Αύγουστο και σίγουρα πριν έρθει ο Ιανουάριος, όταν και οι δύο παίκτες έχουν δικαίωμα να συμφωνήσουν εν όψει Ιουλίου με ομάδα της αρεσκείας τους.

Σε προκαταρκτικό στάδιο είναι οι επαφές με τον Μάρκους Μπεργκ, που έχει συμβόλαιο ως το 2018, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει βιασύνη για τον Σεμπαστιάν Λέτο. Για την ποιότητά του δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά μένει να φανεί αν σωματικά (λόγω των χρόνιων προβλημάτων στα γόνατα) μπορεί να ανταποκριθεί και τότε θα αποφασιστεί αν θα γίνουν συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει στο τέλος της επόμενης περιόδου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X