ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παναθηναϊκός: Μετά τον Μπεργκ… Λέτο

Ο 30χρονος άσος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό τον περασμένο χειμώνα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται να κλείσουν τις επόμενες εκκρεμότητες, ύστερα από την οριστική κατάληξη στην υπόθεση Μπεργκ που συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια έως το 2019.

Μια από τις βασικές προτεραιότητες φαίνεται ότι είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Σεμπάστιαν Λέτο μέχρι το καλοκαίρι του 2017, καθώς στο «τριφύλλι» εμφανίζονται ενθουσιασμένοι από το πάθος και την ποιότητα που παρουσιάζει ο Αργεντίνος, όπως αναφέρεται στη «Real News».

Μάλιστα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, είναι έτοιμοι να του προτείνουν νέο συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το 2019 και ενώ έχει δείξει διάθεση και ο παίκτης να παραμείνει στους «πράσινους» και μετά το τέλος της σεζόν.

Ο 30χρονος άσος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό τον περασμένο χειμώνα, υπογράφοντας συμβόλαιο 1,5 έτους και συνολικά θα λάβει περίπου 400.000 ευρώ συνολικά. Αν πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα του θα μπουν στον λογαριασμό του άλλες 50.000 ευρώ, άλλες 15.000, 50.000 αν βγει το «τριφύλλι» στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου και 25.000 αν βγει στο Europa League.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X