ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ολυμπιακός: Ψάχνει νίκη... πρωτιάς

Ο Πάουλο Μπέντο αναμένεται να επαναφέρει το 4-2-3-1

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Καθοριστικό για το ευρωπαϊκό του μέλλον φαίνεται πως είναι το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη για τον Ολυμπιακό (22:05, ΡΙΚ1/HD και 24sports.com.cy).

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους πρωταθλητές στο γήπεδο Καραϊσκάκη, έχοντας ως στόχο τη νίκη με την οποία θα γίνουν το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους «32» του Europa League και την πρωτιά στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν και επικρατήσουν των «γαλαζοκιτρίνων», τότε θα έχουν 6 βαθμούς και ακολουθούν οι αγώνες με Αστάνα και Γιούνγκ Μπόις στο Φάληρο, όπου μπορούν να κάνουν το απόλυτο και να συγκεντρώσουν 12 βαθμούς μέχρι την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Υπενθυμίζεται πως είναι σημαντική η πρωτιά, αφού ο Ολυμπιακός με λίγη τύχη μπορεί να αποφύγει τις δυνατές ομάδες που θα συνεχίσουν στο Europa League από το Champions League.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πάουλο Μπέντο αναμένεται να επαναφέρει το 4-2-3-1, προχωρώντας παράλληλα σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια.

Στον άξονα θα είναι ο Καμπιάσο με τον Μιλιβόγεβιτς, ενώ στα πλάγια θα αγωνιστούν ο Μάριν και ο Σεμπά. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Καρντόσο, Τσόρι, Ελιουνούσι, Μαρτίνς, Ρομαό και Βιάνα. Εκτός έμειναν οι Ρέτσος και Τσιμίκας λόγω τραυματισμών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X