ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βέροια-Παναθηναϊκός 1-1: Χαρακίρι άνευ προηγουμένου

Συνεχόμενη γκέλα για το «τριφύλλι»

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Έπαιξε με την φωτιά και «κάηκε» ο διπρόσωπος Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος, έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες, αλλά δεν «τελείωσαν» το παιχνίδι και η Βέροια τους σόκαρε στο 88’ για το 1-1.

Ως το ημίχρονο το τριφύλλι ήταν σε δαιμονισμένη κατάσταση, παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο (11 τελικές συνολικά) και βρίσκοντας δίχτυα με τον Μπεργκ στο 13’. Ωστόσο έπεσε πάνω σε έναν εξωπραγματικό Λόπεθ, ο οποίος έβγαλε τα πάντα και απέτρεψε το… 0-5. Οι παίκτες του Στραματσόνι… δεν βγήκαν να παίξουν στην επανάληψη, έκατσαν υπερβολικά πίσω, έδειξαν να μην έχουν πολλές δυνάμεις και ο Μπαλάφας με δυνατό σουτ δύο λεπτά πριν τη λήξη, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Κάπως έτσι ο, άξιος της μοίρας του, Παναθηναϊκός άφησε βαθμούς στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και δεν μπόρεσε να κλείσει την «ψαλίδα» με τον Ολυμπιακό, μένοντας στο -4 από την κορυφή.

Δύο πέναλτι δεν έδωσε στο τριφύλλι ο Βάτσιος. Ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή του Μπεργκ από τον Άρτσε στο 19’, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και στο απλωμένο χέρι του Ναβαλόφσκι στο 32’, όπου εξίσου έπρεπε να δοθεί η εσχάτη των ποινών.

Βέροια: Λόπεθ, Μαλόν, Μαραγκός (58’ Σισοκό), Καλί, Ναβαλόφσκι, Άρτσε, Μπαλάφας, Χαροντάκης (69’ Σισίνιο), Βίτι (90’ Παπαστεριανός), Βασιλαντωνόπουλος, Καπετάνος

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής (80’ Ρέις), Μολέδο, Ιβανόφ, Χουλτ, Μέστο (89’ Ρινάλντι), Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Ιμπάρμπο (71’ Εμποκού), Μπεργκ

Στον πράσινο πάγκο: Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μπουμάλ, Λέτο, Ρέις, Ρινάλντι

Διαιτητής: Βάτσιος

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση