ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 0-0: Παναθηναϊκός... μαρτύριο

Νέα απώλεια για το «τριφύλλι»

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν βλέπεται ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι ήταν απογοητευτικοί κόντρα στην χειρότερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος και πέταξαν 2 ακόμη βαθμούς κόντρα στον Λεβαδειακό (0-0). Αποδοκιμασίες στο τέλος.

Το ματς


Ο αγώνας ήταν όπως τον περιμέναμε. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του ματς από την αρχή, είχε κλείσει τον Λεβαδειακό στο δικό του μισό και προσπαθούσε να… τρυπήσει την άμυνά του. Από την άλλη μεριά, οι Βοιωτοί που είχαν παραταχθεί με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, θέλησαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση με τους Μάντζιο-Γιακουμάκη. Ότι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος -αλλά και σε όλο το παιχνίδι- ήταν δύο ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά.

Αρχικά, στο 5’ ο Μέστο έβγαλε τη σέντρα και ο Μπουμάλ έκανε την προβολή αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και τρία λεπτά αργότερα ο Βιγιαφάνιες έκανε… τσαφ από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή, μετά τη σέντρα του Βλαχοδήμου. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μέσα στο… κουτί, προσπαθούσαν να απειλήσουν με σουτ έξω από την περιοχή και δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να περάσουν μια σωστή κάθετη μπαλιά! Κάπως έτσι, ο Ναμάσκο πέρασε ένα ήσυχο 45λεπτο, αφού κάθε σουτ που έγινε προς την εστία του, είτε δεν είχε ιδιαίτερη δύναμη, είτε πήγε πάνω του.

Μια από τα ίδια και στην επανάληψη. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, γύριζε τη μπάλα γύρω-γύρω αλλά δεν μπορούσε να φτιάξει ούτε μία φάση. Το θέαμα ήταν… αποκαρδιωτικό, οι φίλοι του «τριφυλλιού» ήταν απογοητευμένοι με την εμφάνιση και μετά τις χλιαρές αποδοκιμασίες του ημιχρόνου, άρχισαν να φωνάζουν και διάφορα συνθήματα κατά των παικτών (σσ. «βαριά βαριά του ΠΑΟ η φανέλα…»). Οι «πράσινοι» έδειχναν αδιόρθωτοι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθούσε να αλλάξει κάτι με τις αλλαγές του αλλά τίποτα!

Θα πρέπει να λένε και ευχαριστώ, πάντως, που ο Λεβαδειακός δεν έκανε τη ζημιά! Και αυτό καθώς στο 71ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού. Κουτρουμπής και Μέστο δεν συνεννοήθηκαν και έβγαλαν άθελά τους τετ-α-τετ τον Μάντζιο, ωστόσο ο έμπειρος επιθετικός νικήθηκε από τον Βλαχοδήμο, που στη μοναδική φορά που χρειάστηκε έκανε το… καθήκον του! Τα λεπτά περνούσαν, οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν με τίποτα, με το σουτ του Ρινάλντι στο 89’ -που μπλόκαρε ο Ναμάσκο- να είναι ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν στην επανάληψη. Το τελικό 0-0 ήταν πέρα για πέρα δίκαιο, ο Λεβαδειακός πήρε έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη της παραμονής, ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε ακόμη δύο βαθμούς και τα… άκουσε (σσ. έντονες αποδοκιμασίες) και από τους οπαδούς του στο φινάλε.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (76' Ρέις), Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος (65' Χατζηγιοβάννης), Μπουμάλ (58' Ρινάλντι), Μπεργκ.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Λάτσι (70' Καψάσκης), Γιακουμάκης (83' Τόπι), Καλτσάς, Καραχάλιος, Μάντζιος (90' Βασιλείου).

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Γήπεδο: Λεωφόρος

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X