ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λευκαρίτης: «Έχουμε… τρελαθεί»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Υπέρλαμπρη η χθεσινή βραδιά για την ΑΕΚ και την κυπριακή καλαθόσφαιρα. Η ομάδα της Λάρνακας προκρίθηκε στους «16» του FIBA Europe Cup, παρά την ήττα της από την Τσμόκι Μινσκ με 86-84.

Η ΑΕΚ χρειαζόταν νίκη ή ήττα ίση ή μικρότερη των πέντε πόντων στη Λευκορωσία, και κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει την ιστορική πρόκριση στη φάση των 16 του FIBA Europe Cup! Γράφοντας τοιουτοτρόπως μία ολόχρυση σελίδα στη δική της ιστορία, αλλά και στην ιστορία της κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Ήταν μία πρόκριση πολύ σημαντική, γιατί ήλθε σε μία περίοδο πολύ κρίσιμη για το κυπριακό μπάσκετ, που αναζητούσε διόδο εξόδου από την απομόνωση που είχε περιέλθει λόγω της προηγούμενης αποχής από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Το εξαιρετικό σε δημιουργία και εκτέλεση τρίποντο από τον Σι Τζέι Λέσλι που σημείωσε 20 πόντους (1 τρίποντο, 12 ριμπάουντ), έξι δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, έδωσε το πολυπόθητο σκορ πρόκρισης.

«Ως Σκαλιώτης, ως ΑΕΚτζής και ως Κύπριος, είμαι υπερήφανος για την ομάδα. Μου έδωσε τεράστια χαρά. Πραγματικά δεν μπορώ να σας περιγράψω τα ακριβή μου συναισθήματα. Είναι κάτι… σαν τρέλα».

Αυτά δηλώνει τρισευτυχισμένος στο 24sports ο πρόεδρος της ομάδας της Λάρνακας Ανδρέας Λευκαρίτης, που αυτήν τη φορά δεν μπόρεσε να συνοδεύσει την ομάδα στη Λευκορωσία.

Για τη συνέχεια, αναφέρει: «Αυτή η ομάδα μάς  έδωσε  μέχρι τώρα τεράστιες χαρές  που είναι για μένα υπεραρκετές. Συνεχίζουμε, όμως, για νέες επιτυχίες. Έχουμε αποδείξει τις δυνατότητες μας».

Η Γερμανική Fraport Skyliners είναι η επόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ, σε ματς που θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου εκτός έδρας. Τίποτα πια δεν είναι απίθανο για την ΑΕΚ.

Η αποστολή των θριαμβευτών φθάνει στη Λάρνακα στη 1.30 το μεσημέρι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X