ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κύπελλο: Βγαίνουν τα τρία εισιτήρια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Διεξάγονται σήμερα οι τρεις από τους τέσσερις επαναληπτικούς ημιτελικούς του Κυπέλλου Coca - Cola και μέσα από τους αγώνες αυτούς θα προκύψουν οι τρεις πρώτες ομάδες που θα συμμετάσχουν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Βάσει των αποτελεσμάτων των πρώτων αγώνων, ο πιο αμφίρροπος ημιτελικός είναι αυτός που θα γίνει στο Τσίρειο μεταξύ του Άρη και του ΑΠΟΕΛ. Το 1-1 του ΓΣΠ επιτρέπει και στις δύο ομάδες να διεκδικήσουν την πρόκριση και σίγουρα, ο αγώνας που θα αρχίσει στις 16:00, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Την ίδια ώρα, στις 16:00, η Ανόρθωση θα υποδεχθεί την ΑΕΚ. Το 3-0 με το οποίο η ΑΕΚ είχε νικήσει στο ΓΣΖ τής δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, όμως οι γηπεδούχοι είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες έχουν για τη μεγάλη ανατροπή.

Ισχυρότατο προβάδισμα πρόκρισης έχει και η Ομόνοια που στις 17:00 θα παίξει στο Παφιακό με την Πάφο, έχοντας υπέρ της το 4-0 του ΓΣΠ.

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca - Cola θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, με τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα (2-0 είχε νικήσει ο Απόλλωνας στον πρώτο αγώνα).

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών της προημιτελικής φάσης και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου
16:00 Άρης - ΑΠΟΕΛ (Cytavision Sports 1)
16:00 Ανόρθωση - ΑΕΚ (Sports +3)
17:00 Πάφος - Ομόνοια (Sport +2)

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου
16:00 ΑΕΛ - Απόλλων (Cytavision)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X