ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρωτάθλημα: Ντέρμπι στη Λάρνακα

Ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Προτελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης δεύτερο μέρος στο Πρωτάθλημα Cyta και το ενδιαφέρον κορυφώνεται παντού.

Σε πρώτο πλάνο, το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα που θα γίνει στο Στάδιο ΓΣΖ. Η ΑΕΚ είναι στη δεύτερη θέση με 55 βαθμούς έναντι 49 του αντιπάλου της που βρίσκεται στην 3η θέση, με τα βαθμολογικά δεδομένα να αντικατοπτρίζουν τη σημαντικότητα του αγώνα.

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα στο ΓΣΖ, θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ

Για την ΑΕΚ μετά την νίκη του ΑΠΟΕΛ, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Μια νίκη επί του Απόλλωνα, πέρα από το  ότι θα τον αφήσει εκτός της διεκδίκησης του τίτλου, θα ξεφύγει από αυτόν εννέα βαθμούς.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας αν κερδίσει θα μειώσει στους τρείς βαθμούς από την ομάδα της Λάρνακας, θα ξεφύγει τέσσερις βαθμούς από την Ανόρθωση ενώ την Τετάρτη θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.
.
Ενδιαφέρον ματς  και λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, όπου η Νέα Σαλαμίνα  θέλει τη νίκη απέναντι στη Δόξα για να σφραγίσει την έκτη θέση, ενώ  η εξάδα είναι στόχος και της Δόξας. Η διαφορά τους είναι στους δυο βαθμούς (31 η γηπεδούχος, 29 η φιλοξενούμενη). Στην έδρα της με τον Εθνικό Άχνας που έχει άμεση ανάγκη τους βαθμούς (θέλει ένα βαθμό για να  μην έχει φόβο για άμεση πτώση) αγωνίζεται η ΑΕΛ που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες.

Απουσιάζει στον Απόλλωνα ο τιμωρημένος Βασιλείου, και ο τραυματίας Κολοκούδιας. Ο τραυματίας Μοϊσόφ αποτελεί την απουσία για την ΑΕΚ
Στη Νέα Σαλαμίνα δεν υπολογίζεται είναι ο τραυματίας Κούλλης Κυριάκου.Για τη Δόξα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Νέγκρι, Περέιρα και ο τιμωρημένος Δημητρίου. Από την ΑΕΛ απουσιάζει ο Ατράντε. Από τον Εθνικό απουσιάζουν οι Πιτσέλι, Ατάντα και Εβερτον.

Να θυμίσουμε ότι η 25η αγωνιστική είναι αφιερωμένη στο Σύνδεσμο Παιδικά Χαμόγελα. Σε όλους τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής στις 27,28 και 29 Φεβρουαρίου, κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, παιδιά θα μεταφέρουν πανό με το σύνθημα "Η Φύση με έκανε Σπάνιο. Εσείς με Κάνετε Δυνατό".

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου
16:00  Ε.Ν.Παραλιμνίου – Ομόνοια 1-4)
16:00  Παφος FC – Eρμής 2-0
18:00  Άρης – Ανόρθωση 0-0
18:00  ΑΠΟΕΛ – Αγία Νάπα 3-0

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου
16:00  Νέα Σαλαμίνα – Δόξα (Cytavision Sports 3)                    
16:00  AΕΛ – Εθνικός (Cytavision Sports 2)                                             
16:00  ΑΕΚ – Απόλλων (Cytavision Sports 1) 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση