ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Παραμένει ακλόνητος ο Κουτσοκούμνης!

Διαβάστε την Κυριακή 24 Απριλίου στο αθλητικό περιοδικό της «Καθημερινής»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ακλόνητος παραμένει και «ατσαλάκωτος» βγαίνει ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και από την τελευταία του… περιπέτεια, με καθαρά δική του υπαιτιότητα. Ο σάλος που προκλήθηκε στη θέα της φωτογραφίας του με τη φανέλα της εθνικής Τουρκίας κράτησε μόνο μερικές μέρες, όσο… πουλούσε το θέμα στα τηλεοπτικά δελτία, στις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες.

Πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι πως οι όποιες αντιδράσεις, κυρίως κομμάτων και σωματείων, άνευ ουσίας αποδείχθηκαν και περισσότερο το λαϊκό αίσθημα ικανοποίησαν.

Επίσης, διαβάστε την Κυριακή (24/04) στο K Sports:

ΑΠΟΕΛ: Δεν στεριώνει προπονητής επί Πετρίδη. Δώδεκα μόνιμοι και δύο υπηρεσιακοί εργάστηκαν στον Αρχάγγελο στις οκτώ σεζόν που πρόεδρος ήταν ο Πρόδρομος Πετρίδης.

ΑΕΛ: Οι άξονες του μεταγραφικού πλάνου. «Καραβίδας» και Πάμπος οι «παίκτες», μπόλιασμα με ντόπιους, αθλητική ομάδα, με μπόλικο πορτογαλικό στοιχείο.

Συνέντευξη: «Μπορώ να μπω σε ολυμπιακό τελικό». Ο 19χρονος Μάριος Γεωργίου γίνεται ο πρώτος Κύπριος της ενόργανης που προκρίνεται σε Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως βάζει ακόμη υψηλότερα τον πήχη.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η εικόνα της κυπριακής ομάδας μετά και την πρόκριση του γυμναστή Μάριου Γεωργίου.

Συνέντευξη: «Έχω το ταλέντο να τρέξω στη Formula 1». Ο 19χρονος Κύπριος πιλότος Βλαδίμηρος Τζιωρτζής στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος SMP F4 ΝΕΖ 2016, που θα του δώσει το εισιτήριο μέσω χορηγίας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της FIA.

Αρθρογραφία:

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Τα λάθη στο θέμα Κετσπάγια.

Χρίστος Ζαβός: Eδρασαν οι «κανίβαλοι».

Γιώργος Λογίδης: Δεκαπέντε μέρες μετά...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση