ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια - Απόλλωνας 1-2: Διπλό και 3η θέση

Από το παιχνίδι αποχώρησαν τραυματίες οι Χριστοφή και Όρσουλιτς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας νίκησε με 2-1 την Ομόνοια στο ΓΣΠ και τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ για τον Απόλλωνα πέτυχαν οι Ντα Σίβλα και Παπουλής ενώ για την Ομόνοια ισοφάρισε προσωρινά ο Ρουσιάς. Στο παιχνίδι υπήρξαν πολλά αδικαιολόγητα νεύρα και αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα.

Η ομάδα της Λεμεσού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Νούνο Λόπες με 2η κίτρινη κάρτα. Ο Πορτογάλος έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό.

Από το παιχνίδι αποχώρησαν τραυματίες οι Χριστοφή και Όρσουλιτς για την Ομόνοια.
Στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι το οποίο σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Δημήτρη Χριστοφή. Ο μεσοεπιθετικός της Ομόνοιας αντικαταστάθηκε στο 23ο λεπτό.

Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Άλεξ Ντα Σίβλα. Ο Ψύχας έστρωσε όμορφα τη μπάλα στο Βραζιλιάνο ο οποίος νίκησε το Μπρανέσκου με ένα συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Στη συνέχεια η Ομόνοια προσπάθησε να απαντήσει όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Βάλε. Οι «πράσινοι» απείλησαν με δυο σουτ του Μπεμπέ τα οποία δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Απόλλωνας, χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0.

Με γκολ ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο. Η Ομόνοια ισοφάρισε στο 46ο λεπτό με κοντινή προβολή του Ρουσιά μετά από ένα όμορφο γύρισμα του Ράμος. Όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες είχαν συμβιβαστεί με το ισόπαλο 1-1 όμως ο Φώτης Παπουλής είχε άλλη άποψη. Ο Ελλαδίτης σκόραρε στο 81ο λεπτό με ένα πανέμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής, έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Απόλλωνα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ομόνοια (Β. Μιλόγεβιτς): Μπρανέσκου, Καρλίτος, Όρσουλιτς (56’ Ρούνιε), Καντούτσης, Παναγιώτου, Φυλακτού, Οικονομίδης, Μπεμπέ, Χριστοφή (23’ Ράμος), Κιρμ, Ρουσιάς.

Απόλλωνας (Π. Εμανουέλ): Βάλε, Λόπες, Φρέιρε, Μοντέιρο, Γουίλερ, Σακέτι, Ψύχας, Ντα Σίλβα (43’ Μέζγκα), Πέδρο (56’ Παπουλής), Πίττας, Γκιέ (56’ Μάγκλιτσα).

Κίτρινες κάρτες: Όρσουλιτς, Καντούτσης, Ράμος  / Φρέιρε, Λόπες, Μάγκλιτσα.

Κόκκινες κάρτες: Νούνο Λόπες

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X