ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

K Sports: Μεγάλη συνέντευξη Νίκου Κίρζη

Διαβάστε την Κυριακή 29 Μαΐου στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η εξομολόγηση του προέδρου Νίκου Κίρζη! Ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα, σε μια μεγάλη συνέντευξη στην «Κ», απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που θα έπρεπε να γίνονταν στον ίδιο.

Μίλησε για το πρωτάθλημα, λέγοντας πως μόνο αν το σηκώσει θα θεωρηθεί η πιο πετυχημένη διοίκηση. Αναφέρθηκε και παραδέχτηκε τα λάθη που έκανε, μίλησε για τη σχέση με τον Πίνι Ζάχαβι και με τους άλλους μάνατζερ, για τον Μερκή, δεσμεύτηκε για το νέο γήπεδο και είπε πως αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο και τους συνεργάτες του η κατάληξη της φετινής πορείας.

Επίσης, την Κυριακή (29/05) διαβάστε στην «Καθημερινή»:

ΑΠΟΕΛ: Τόμας Κρίστιανσεν, σε επικίνδυνη αποστολή! Ο Δανός τεχνικός φιλοδοξεί να αντέξει και να πετύχει στους γαλαζοκίτρινους, ότι δεν μπόρεσαν πέντε άλλοι προπονητές τα τελευταία τρία χρόνια.

Εθνική Κύπρου: Σημαντικά τα οφέλη από το ταξίδι στη Σερβία. Ο νέος προπονητές και το δεμένο σύνολο των διεθνών έμαθαν αρκετά από τις μέρες που πέρασαν μαζί ενόψει του εκτός έδρας φιλικού.

Δηλώσεις Μπονιφάτσιο: Το σοκ του 2011 και το «σοκ» του 2016. Οι δηλώσεις του Πορτογάλου για προσυνεννοημένο ματς επανέφερε στην επικαιρότητα ένα θέμα που «έπαιξε» έντονα στα ΜΜΕ και στην κοινωνία πριν τέσσερα χρόνια και το οποίο δεν κατέληξε πουθενά.

Ομόνοια: Ρευστό το διοικητικό σκηνικό. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για αποχώρηση του Δώρου Σεραφείμ, όμως ο πρόεδρος δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις του, τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει η διάδοχος κατάσταση.

Ευρωλίγκα: Ο «χάρτης» της νέας διοργάνωσης. To νέο μοντέλο της ερχόμενης Ευρωλίγκας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού η απουσία ομίλων θα βάλει 16 ομάδες σε μια «μαραθώνια» διαδικασία ενός, ουσιαστικά, πρωταθλήματος 30 αγωνιστικών.

Formula1: Το πιο απαιτητικό γκραν πρι. Το Μονακό υποδέχεται τον κόσμο της F1 σε έναν αγώνα υψηλών απαιτήσεων.

Αρθρογραφία:

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Αηδιαστικό bullying των οπαδών

Χρίστος Ζαβός: Οι Μπονιφάτσιο, δεν χαλούν τη δουλειά

Γιώργος Λογίδης: Νιάου, νιάου στα κεραμίδια! (Μπονιφάτσιο)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X