ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Το παρασκήνιο για την «πράσινη» καρέκλα

Διαβάστε την Κυριακή (19/06) στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Έντονο παρασκήνιο, πολλές διεργασίες, συνεχές επαφές και ανατροπές ήταν το σκηνικό που είδαμε στο προεκλογικό σκηνικό, ενόψει των εκλογών για ανάδειξη της νέας διοίκησης της Ομόνοιας, για τη διετία 2016-2018.

Η εκλογική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου και σε αυτήν τα εκατοντάδες μέλη του σωματείου θα κληθούν να επιλέξουν τα δεκαπέντε άτομα που θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο. Πως φτάσαμε μέχρι τις εκλογές, τι έγινε τους τελευταίους μήνες και το παρασκήνιο μέσα και έξω από το σωματείο.

Επίσης, την Κυριακή (19/06) διαβάστε στο K Sports:

Καλοκαιρινές προετοιμασίες: Οι μισές ομάδες μένουν Κύπρο! Οι χώρες της κεντρικής Ευρώπης που προτιμούσαν τα τελευταία χρόνια οι κυπριακές ομάδες για την καλοκαιρινή προετοιμασία, έχουν αντικατασταθεί από Κυπερούντα και Κοράκου.

ΑΕΛ: «Εισβολή» στην Αγκόλα από τον Πάμπο και το τιμ του. Το παρασκήνιο της διασύνδεσης της Λεμεσιανής ομάδας με την αφρικάνικη χώρα και το πλούσιο ποδοσφαιρικό της ταλέντο.

Euro 2016: Οι «επιστήμονες» της βίας στο ποδόσφαιρο: Η άρτια οργάνωση, η «ενότητα» εν όψει Euro και οι άγραφοι «νόμοι» των επικίνδυνων Ρώσων χούλιγκαν.

Διεθνές: Πού χάθηκε η μεγάλη Βραζιλία; Χωρίς ηγέτες και ταλέντα η πάλαι ποτέ υπερδύναμη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου συνεχίζει να απογοητεύει.

Έρευνα: Διεθνές συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με τη συμμετοχή της CyADA. Τα συμπληρώματα διατροφής, οι κίνδυνοι και οι αλήθειες, μέσω μιας διεπιστημονικής προσέγγισης, ήταν το θέμα του συνεδρίου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

Αρθρογραφία:

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Επιτέλους, πράξεις από την ΚΟΠ για τα στημένα

Χρίστος Ζαβός: Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει…

Γιώργος Λογίδης: Κάλλιο αργά παρά ποτέ… (ΚΟΠ)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση