ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Το scouting report των ευρω-αντιπάλων

Διαβάστε την Κυριακή στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Καλοκαίρι σημαίνει ευρωπαϊκά παιχνίδια, με τρία κυπριακά κλαμπ να ρίχνονται στη μάχη σε Champions και Europa League. Η «Κ» προχώρησε σε scouting report των προσεχών αντιπάλων, μαθαίνοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία των ομάδων που θα αντιμετωπίσουν ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Ομόνοια.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν ξέρει ακόμη τον αντίπαλο του, αφού περιμένει από το ζευγάρι Δε Νιού Σέιντς της Ουαλίας και Τρε Πένε από το Σαν Μαρίνο να καταλήξει, για να μάθει τον προορισμό του. Όμως, όπου και να πάει, περνάει. Οι γαλαζοκίτρινοι υπερτερουν ποιοτικά και των δύο ομάδων.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Φολγκόρε από το Σαν Μαρίνο, μια ομάδα τόσο αδύναμη, που δεν μπορεί ούτε να κοντράρει στα ίσα την ομάδα της Λάρνακας.

Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει μια επίκινδυνη, αλλά αδύναμη αντίπαλο, την Μπάναντς της Αρμενίας.

Επίσης, την Κυριακή (26/06) διαβάστε στο K Sports:

Euro 2016: Αρχίζουν τα κρίσιμα ματς. Αμφίρροπες οι αναμετρήσεις για τους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

ΚΟΕ: Εκλογές στην Ολυμπιακή Επιτροπή με φαβορί. Ο Ντίνος Μιχαηλίδης εμφανίζεται να έλαβε αρκετές διαβεβαιώσεις ψήφων για την ανάδειξη του στην προεδρία της Ολυμπιακής Επιτροπής, έχοντας αντίπαλο τον Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Γουίμπλεντον: Νέα πρόκληση για τον Τζόκοβιτς. Το αγγλικό Grand Slam θα «δοκιμάσει» τις αντοχές του φαινομένου του τένις.

ΝΒΑ: Όταν τελείωσε το αλκοόλ στο Κλίβλαντ. Oι Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς πέτυχαν έναν πρωτοφανή άθλο στο ΝΒΑ και όλοι ήπιαν στην υγειά τους. Μέχρι την τελευταία σταγόνα. Κυριολεκτικά...

Μπάσκετ: Τουρκική «επανάσταση» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. «Τσιφτετέλι» εκατομμυρίων δολαρίων έχει αρχίσει στο τουρκικό μπάσκετ την τελευταία πενταετία.

Αρθρογραφία:

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Ήρθε η ώρα να προκριθούμε κι εμείς σε Euro

Χρίστος Ζαβός: Μέχρι να γίνουμε Ιρλανδοί

Γιώργος Λογίδης: Να βλέπουμε, να μαθαίνουμε! (Euro 2016)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση